hosseinjmm ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام من به یکی از بازیکنان توهین کردم و بعد ایشون منو 80 دقیقه ادمین جایل کرد یعنی چی؟ مگه توهین ادمین جایل داره بعد ریپورت دادم گفتم چرا ادمین جایل؟!! کیکم کردن و یک وارن دادن بهم لطفا هرچه سریع تر رسیدگی شه (در ضمن من رو از جیل ازاد نکردن) • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8296567850/LoooL.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 درود @Shayan 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهید بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 با سلام. در ابتدا شمارو اشتباهاً Ajail دادم که سریعاً بعد اینکه آنلاین شدید UnAjail شدید. شما با دلیل !!!!!!! از /Report استفاده کردید و وارن دریافت کردید! مدارک مربوطه موجود است! موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 @Shayan مدارک را در پیام خصوصی ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در June 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 با سلام همه ی این ها درست از کی توهین ادمین جایل داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2017 شکایت شما قبول شد. ( اخطار لازم به فرد مورد نظر داده شد.) با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده