Tfue ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من برای عضویت در فکشن Storm دخواست گزاشتم که ایشون به دلیل درست پر نکردن فرم منو رد کردن ولی من فرم رو به درستی پر کردم • مدارک (فیلم یا عکس): پست من - رد کردن power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 (ویرایش شده) با سلام 30 کلمه درباره خود : گانر و بس... (توضیع بی ربط به یه طرف 30 کلمست این؟) 30 کلمه برای ورود به اقلیت : دوستام اینجان (دلیل بی ربط به یه طرف 30 کلمست این؟) چرا فکر میکنید جای مناسبیه براتون : چون گانرم کسی که بلد نیست درست سوالاتو جواب بدرو همینجور قبول نمیکنم بدرود ویرایش شده June 1, 2017 توسط Mehdi Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در June 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 با سلام من فرم اشتباه پر کردم ؟ مثل اینکه رفاقتون درست پر کردن من فقط اشتباه ایشون درست پر کردن ؟ - ایشون هم درست پر کردن ؟ - اینم پست شما که قبول کردین hosseinjmm که همشو نوشته علاقه نامعلوم rage هم که برا رفیقاش میخواد بیاد ما نمیشه برا رفیقامون بیایم وات د فاز ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 @ApeX هیچکدوم از افراد عکس هاتون رفیق های من نیستن و اگه بودن بیشترشون کیک نمیشدن من به این نگاه میکنم که طرف چطور پست میزاره و دلیل اومدنش مسخره بازی نباشه نه اینکه من گانرم! منتظر جواب مدیریت باشید. Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2017 با سلام بازیکن Apex شما نباید به اینگونه پست میدادید و در این رابطه کار لیدر صحیح بوده. اما در مورد قبول کردن پست های دیگران که به طور کامل پر نکرده بودند، لیدر اخطار لازم را دریافت کرد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده