AbbasMZ ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 @Mergeh درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. به دلیل محدود بودن ظرفیت اقلیت، بهترین فرد از نظر شرایط کلی (سطح بیشتر، نداشتن تاریخچه در UCP و ...) برای تست انتخاب می شود! نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hunterman ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 4تا6عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس می کنم این فکشت به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل : • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کاویان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شاد_ بامرام_با معرفت_آروم _ زحمت کش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوشم نیامد از فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن - فکشن خوبیه با اسگرین هم سر کار داریم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه تعریف میکنن پس یعنی خوبه و {منم خوشوم اومد} • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 تا 11 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 @posetive درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت تاکسی حضور دارید! نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۴بعد از ظهر تا ۷شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکیل آپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 @er0088kh درخواست عضویت شما رد شد. طبق قانون زیر شما شرایط ورود به اقلیت را ندارید! در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:26، Ali گفته است: حداقل شرایط مورد نیاز: - داشتن سطح +5 - اعتماد به نفس - فعال بودن - پر کردن کل فرم - توانایی تشخیص نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 (ویرایش شده) سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۴بعد از ظهر تا ۷شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکیل آپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ ویرایش شده January 30, 2020 توسط er0088kh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 @hunterman درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت Grove Street Family هستید. @er0088kh درخواست عضویت شما رد شد. لطفا کامل و با حوصله فرم را پر کنید و به سوالات پاسخ دهید! نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کلمه کسی توصیف نمیشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100 بار در روز یا حتی بیشتر نقل قول گزینه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با دقت با حوصلع , و بسیار انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر از صبح تا حوالی غروب 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل ابیوس باگ کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای مناسبی برای من هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همه جوره عالی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کلا جلوم بازه فروم 24ساعته تو شم ویرایش شده January 30, 2020 توسط er0088kh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NEGA ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب.قانونمند.انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00الی 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خیلی حوصله سر بر بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پر پول است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فینگلیش خوبی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keivan ارسال شده در January 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیوان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خبر نگاری شغل خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در آمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 @MohammadAli @er0088kh @NEGA @Keivan درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید. موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adlerboy ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100 بار در روز یا حتی بیشتر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl0099 ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100 بار در روز ویرایش شده January 31, 2020 توسط Abolfazl0099 نقل قول I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در February 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:19 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار در روز نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mili ارسال شده در February 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی : 24 • اسم واقعی : میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید : کم حرفم، دوست دارم کسی بام کاری نداشته باشه • روزانه چقدر بازی می کنید ؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید ؟ (مثلا 08:00 - 12:00) : 12:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید : پیشرفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید ؟ (حداقل 30 کلمه) : میخوام دومین اقلیتم اینجا باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست ؟ چون راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ؟ زیاد نقل قول FreeDoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2020 @RoM1X درخواست عضویت شما رد شد. لطفا فرم را درست پر کنید! @Bigi13000 درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت هستید! @Abolfazl0099 @Mili درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adlerboy ارسال شده در February 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amoAMIR ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب توپ درجه یک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahan1382 ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مرام خاکی و عشق پول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): راجع بهش چیزای خوبی شنیدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون شنیدم فکشن جذابیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdistr ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: آوین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق. صبور و .. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7 تا 14 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جالبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 @RoM1X درخواست عضویت شما رد شد. شما عضو اقلیت گارد ملی هستید! @amoAMIR @Mahan1382 درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید. موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BabeFire ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی18: • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشکلی با دیگران ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست تغییر میکنه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم تا حالا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.