Arshiya8120 ارسال شده در جمعه در 22:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:12 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: علي • اسم واقعي: 23 • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن دو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moj ارسال شده در دیروز در 09:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:01 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي:14 • اسم واقعي:مجتبی • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 5 • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: داخل فکشنی نبودم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و دوست دارم • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون که به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه به ماشین . علاقه به فکشن ها . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و لیدرش رو میشناسم و کار هاشو بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: هیراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام ، شوخ ، اجتماعی ، جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و بلدم کاراشو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم توش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABUZAR ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: https://agsa.arsacia.ir/players/general/OldMasTeR • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوذر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سر حال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00 تا 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون روزانه تایم زیادی بازی میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: علی رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر انرژی، خستگی ناپذیر، کمی هم خستگی پذیر، دوستدار آرساکیا، با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): این فکشنو دوست دارم و علاقه دارم و جای مناسبی میتونه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و علاقه دارم اینجا باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +30 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABUZAR ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: https://agsa.arsacia.ir/players/general/OldMasTeR • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوذر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سر حال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00 تا 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون روزانه تایم زیادی بازی میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blocker ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، فعال، مشتاق تجربه های جدید • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2یا 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر ظهر و شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودنبه این فکشن و بالا بردن مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABUZAR ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: https://agsa.arsacia.ir/players/general/(%24ABOBAKR%24)BALOH • سن واقعی:۱۰ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سر حال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00 تا 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون روزانه تایم زیادی بازی میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
obito ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 14:00 20:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن دیگری نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه پیشین • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHossein ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ اقلیتی حضور نداشتم امیدوارم به این اقلیت اضافه شم چون به این اقلیت علاقهی زیادی دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دلید خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار My Account نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imsawak ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل کمبود وقت ولی الان وقتم ازاده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 الی 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.