Universe ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---------- • توضیحات: ادمینِ یاد شده (Terible) شکایت من از ادمین ها Hadiseh و Pedi را با ارائه دلایل غیر منطقی رد کرده اند. موضوع شکایت من از ادمین ها Hadiseh و Pedi ، عدم پیگیری شکایت من از پلیر .Ali.King. است. شکایت من از پلیر .Ali.King. به جمعه مورخ 25 اردیبهشت بر میگردد ، زمانی که ادمین ها Hadiseh و Pedi مشغول پاسخ دهی به شکایات از اعضا بودند ولی شکایت من را نادیده گرفتند و به شکایات جدیدتر پاسخ دادند و اینجانب سر این قضیه از دو ادمین خاطی یعنی Hadiseh و Pedi شکایت کردم که ادمین Terible هر دو شکایت را رد کرد. به توضیح تک تک گفته های ادمین Terible می پردازم. 1. در بند اول اذعان کرده اند که ''اولویت رسیدگی به تاپیک های مربوطه، گزارشات قدیمی میباشد.'' خب شکایت من از پلیر .Ali.King. به تاریخ جمعه مورخ 25 اردیبهشت بر میگردد و مربوط به هفته پیش است. ادمین های خاطی Hadiseh و Pedi به مابقی شکایات از اعضا پاسخ داده اند ولی مال من را نادیده گرفتند که مدارک آن را اینجا ضمیمه میکنم. همان طور که مشهود است ، ادمینِ خاطی Hadiseh مشغول پاسخ دهی به شکایات مربوط به May 15 ، May 14 و May 16 در قسمت اعضا بوده اند. خب شکایت من از پلیر .Ali.King. مربوط به May 15 هست. ادمین Hadiseh به شکایت مربوط به 16 May که جدیدتر از من هست پاسخ داده اند پس چرا شکایت من را نادیده گرفتند؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 📍وقتی متوجه شدم که ادمین Hadiseh پاسخگو نیستند ، ادمین Pedi را در شکایت تگ کردم و ادمین Pedi گفتند ''در حال بررسی ...'' ولی ادمین Pedi هم مانند ادمین Hadiseh اقدام به پاسخ دهی به شکایات جدید تر کردند و شکایت من را کاملا نادیده گرفتند که مدارک آن را هم ضمیمه می کنم. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. در بند دوم گفته است که ''با اسپم و پیام دادن بی مورد، روند رسیدگی به تعویق انداخته میشود.'' خب ایشون داره دروغ میگه ، چون من در تاپیک شکایت از پلیر .Ali.King. اسپم و پیام بی مورد ندادم. مدارک آن موجود است. 📍در روز جمعه مورخ 15 May که تاپیک را ایجاد کردم. دو روز بعد در روز یکشنبه اومدم ادمین Hadiseh رو تگ کردم که شکایتم رو پیگیری کنم. دیدم پیگیری نشد. برا همین بعد از گذشت 24 ساعت ، در روز دوشنبه ساعت 21:44 ادمین Pedi را هم تگ کردم تا شاید ایشان رسیدگی کنند... پس اسپم و پیام بی مورد که ایشون مطرح می کند ، کذب است. 3. در بند سوم در رابطه با ادمین Hadiseh به راحتی می گوید ''با اینحال فرد محترم دیگر در تیم کارکنان حضور ندارد.'' خب در این رابطه هم فردی که مسئول تایید استفای ادمین Hadiseh از تیم کارکنان بوده هم باید مجازات شود زیرا ابتدا باید شکایت من از ادمین Hadiseh پاسخ داده میشد و بعد به استفای ادمین Hadiseh رسیدگی میشد. اولیت اول رسیدگی به شکایت از ادمین خاطی است و نه پذیرش درخواست استفای او.... شما مگه نمیبینید که از ادمین Hadiseh شکایت کرده ام؟ پس چرا درخواست استفای او را بررسی می کنید؟ @Sajjad با استناد به همه این ها کاملا مشخص است که ادمین Terrible شکایت را سریع خوانده و دقت لازم را نداشته اند. مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده May 22 توسط Universe 1 . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/119831-%D9%82%D8%B6%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Terible ارسال شده در May 22 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 سلام با ارسال کردن پیام و تگ کردن ادمین ها در تاپیک گزارش، تاپیک شما به صفحه اول میاد که اولویت با شکایت هایی هستش که در صفحات قدیمی تر هستش. نقل قول فردی که مسئول تایید استفای ادمین Hadiseh از تیم کارکنان بوده هم باید مجازات شود زیرا ابتدا باید شکایت من از ادمین Hadiseh پاسخ داده میشد و بعد به استفای ادمین Hadiseh رسیدگی میشد. مِن بعد تمرکزمون رو روی این موضوع بیشتر میکنیم. ممنون از یادآوری و قوانین وضع شده جدید برای تیم کارکنان از سمت شما. نقل قول در بند دوم گفته است که ''با اسپم و پیام دادن بی مورد، روند رسیدگی به تعویق انداخته میشود.'' خب ایشون داره دروغ میگه لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) نکته: امکان پس گرفتن شکایات در اکثر موارد وجود ندارد. Staff note 3 . Look first / Then leap لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/119831-%D9%82%D8%B6%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/#findComment-1254022 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در May 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 @EnDWaY لازم به ذکر است که تا به این لحظه یعنی جمعه, یکم خرداد ماه همچنان شکایت من از پلیر .Ali.king. که مربوط به جمعه هفته پیش مورخ ۲۵ اردیبهشت است ، بی پاسخ مانده است. لذا خواستار پیگیری موارد ذیل هستم: ۱. اعلام نتیجه شکایت من از پلیر .Ali.king. به علت توهین در میکروفون. ۲. مجازات ادمین Pedi و ادمین اسبق Hadiseh برای عدم پیگیری شکایت. ۳. دادن تذکرات لازم به ادمین Terible برای بی دقتی. . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/119831-%D9%82%D8%B6%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/#findComment-1254213 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در May 23 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 درود؛ بررسی شد. شکایتِ شما رد / تایید شد. دلایل تایید شدن: بابت تاخیر در بررسی به شکایتِ شما پوزش می طلبیم و در سریع ترین زمان ممکن شکایتِ شما بررسی می شود (تایید شکایت - تاخیر در بررسی) و همچنین لازم به ذکر است ادمینِ مربوطه Hadiseh دیگر در تیم حضور ندارد و ما قادر به اعمال مجازات برای ایشان نیستیم (تایید شکایت - رد شکایت ثبت شده از ادمین Hadiseh بابت تاخیر در بررسی) دلایل رد شدن: شکایت ثبت شده از ادمین Pedi مورد بررسی قرار گرفته است (رد شکایت - سرپرست محترم Terible اعلام کرده بودند که تذکراتِ لازم داده می شود) سرپرست محترم تذکرات لازم را دریافت خواهند کرد. +موفق باشید. +بسته شد! 1 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/119831-%D9%82%D8%B6%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/#findComment-1255842 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده