kabirstation ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام . داستان ازین قراره که ایشون i.Sauron هستن که بعد از بن شدن اکانتشون با یک اکانت دیگه به نام Brixel (که بعدا چنج نیم دادم به Thorin_Kabir.)آنلاین شده بودند و دم چهارراه به من پیشنهاد دادن که آی دی نداری ؟ ترید بدیم با این آیدی . بعد از اصرار های فراوان ایشون منم آیدی Thoghrol (ایشون هم چنج نیم دادن به Moltaf) رو به ایشون پیشنهاد دادم . من ریپورت دادم و ادمین مورد نظر که ادمین تایگر بودن اومدن خلاصه پسورد و پین ها چنج شد نوبت رسید به ایمیل من از ادمین سوال کردم که ایمیل ایشون رو چنج بدم ؟ ایشون هم گفتن اره و تاکید کردن مجازات کلاه برداری 14 روز تعلیق و بازگردانی اموال کلاه برداریه من اعتماد کردم و ایمیل اکانت رو چنج دادم و وقتی نوبت به ایشون رسید افتاد به التماس و خواهش که من ایمیل مال خودم نیست بهم مهلت بده تا اینو فلان کنم و ایمیل رو بدم بهت (داستان ازینجا شروع شد الان حدود یک ماهه منو سر میدوونه و ایدی Brixel یا همون Thorin_kabir رو بازیابی کرده به علاوه 500000 پول و 808 تا گلد و دوتا ماشین که ماشین هارو بهم برگردونده و من دستم به هیج جا بند نیست شماره من روی اکانته که خود ادمین علی ست کرده فقط چون شماره بینش علامت سوال داره نمیتونم بازیابی کنم . من تقاضا دارم اکانت منو پس بدید به علاوه ایشون رو برای همیشه از سرور محروم کنید تا دیگه کلاه کس دیگه ایو برنداره . من فقط و فقط دنبال گرفتن حقم هستم و میدونم ادمین های این سرور عادلانه برخورد میکنن . بنده فقط و فقط میخوام آیدی ( Toghrol (Moltaf بهم برگردونده شه • مدارک (فیلم یا عکس): به دلیل مراجعه به ادمین و حضور ادمین بنده مدراک زیادی ندارم این چند تا اس اسیه که زمانی که اکانت دستم بود گرفتم . بقیه مدارک من شهادت ادمین مربوطه تایگر هستند. Taraf Donbale Moft Hajie Begam Bad Khami K Baram Ofte Latie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. لیدر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای ارائه مدرک و دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 با سلام اول اینکه آقای محترم حد و حدود خدتو بدون دوم این که خودتون میدونید که ادمین .TiGeR سره معامله بودند و شما شرایط رو قبول کردید سوم این که من سر معامله هم به شما گفتم ایمیل برای خودم نیست شما هم قبول کردید که میتونستید رد کنید و معامله انجام نشه چهار ام این که 1 یا 2 ماه میگذره از ترید پنجم این که تهمته بازیابی اکانت رو به من نزنید بنده بهتون گفتم که ایمیل اکانت برای خودم نیست و قبول کردید در 8 ساعت قبل، kabirstation گفته است: ایشون رسید افتاد به التماس و خواهش خب عزیزم التماسو شما میکردید بیاید ترید و بزرگ تر از دهنت لطفا صحبت نکن در 8 ساعت قبل، kabirstation گفته است: Thorin_kabir رو بازیابی کرده طبق چت هایی که دادم گفتم بهتون ایمیل برای من نیست قبول کردید و همچنین من بازیابی نکردم چون اصلا دسترسی نداشتم نه ایمیل نه شماره و در آخر تهمت نزنید بنده کی هستم میشه به راحتی چک بشه همینطور میتونید ببینید کی اکانت رو بازیابی کرده موفق باشید ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kabirstation ارسال شده در May 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 (ویرایش شده) ایشون در ازای 2 کا گلد دو میلیون پول یک بیز و اکانت Ariaan از من خواستن شکایتمو پس بگیرم من هم قبول کردم ویرایش شده May 10, 2020 توسط kabirstation Taraf Donbale Moft Hajie Begam Bad Khami K Baram Ofte Latie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 با سلامی دباره مبالغ : 2040 عدد گلد $2,0000,000 پول بازی یک عدد Buisines یک عدد خانه و یک اکانت به بازیکن Saeed_Kabir. تعلق گرفت و ایشون دیگه شکایتی ندارند همچنین اضافه میکنم من هیچ دسترسی به اکانتی که بازیابی شده ندارم... با تشکر بدرود 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 در 11 ساعت قبل، kabirstation گفته است: از من خواستن شکایتمو پس بگیرم من هم قبول کردم شکایت پس گرفته شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده