رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Wrong ban / Warn / Kamyab

Refigh

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .M%40tin.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kamyab.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: BuTleR.png

• توضیحات:  با سلام کلا ماجرا ازاین قراره که ادمین Butler از بنده فیلم درخواست کردن و گفتن وقتی Upload شد Report بدید و من هم Report دادم و گفتم Butler که متاسفانه ادمین Kamyab به بنده Warn  دادند و بنده بن شدم درصورتی که Report  من مشکلی نداشت بر فرض اینکه بگیم مشکل داشت و مجاراتش کیک بوده نه وارن.

نقل قول

دستور /report:

این دستور فقط برای گزارش نقض قوانین و یا مشکلات با لحن مودبانه و آرام استفاده می شود و هر استفاده دیگری از این دستور ممنوع است (مجازات: 30 دقیقه محرومیت از صحبت)

استفاده از این دستور برای کارهای شخصی (مانند Respawn، تائید کردن مسابقه و یا موارد اینچنینی) ممنوع است (مجازات: Kick)

در پارامتر این دستور (نوشته جلوی Report/) موضوع مشکلاتتان را به صورت خلاصه بنویسید و از دادن Report به صورت: salam - baz kon - . - Ali خودداری کنید.

در صورت تکرار مجازات فرد اخطار خواهد بود.

با اینکه بنده بار اولم بوده.

• مدارک (فیلم یا عکس): Screenshot_463_.png

❤️°•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ????❤️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت

سلام و درود خدمت شما دوست عزیز

عزیز علت وارنی که شما گرفتید ریپورت دادنتون نبوده به این علت بود که شما ۱۳ ساعت قبل از این موضوع برای سومین بار Ad/ غیرمجاز دادید اما برای اینکه مجازات نشوید از سرور رفتید. در نتیجه من امروز دیدم که شما در سرور حضور دارید که وارنتون رو دادم که باعث شد بن بشید. لازم به ذکر است که بعد از این موضوع با اکانت دیگه‌ای اومدید سرور و شروع به فحاشی‌های زشت به بنده کردید.

در صورت نیاز مدارک به موسس ارسال خواهد شد.

موفق و پیروز باشید در پناه حق.

ویرایش شده توسط LearninG

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

1.اولا بنده شما رو در مرحله ای نمیبینم که عزیزتون باشم

2. حتما مدارک رو ارسال کنید فکر نمی کنم مدرک 3 تا Ad/ وارن ادمینی داشته باشه که نتونید اینجا بزارید.

3. در مورد فحاشی : خوشبختانه طبق قوانین مجازات شدم و اون اصلا مهم نیست.

نقل قول

لازم به ذکر است که بعد از این موضوع با اکانت دیگه‌ای اومدید سرور و شروع به فحاشی‌های زشت به بنده کردید

با هرکس در سطح خودش رفتار میشه.

................................................................................................................................................................................................................................................................................

❤️°•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ????❤️

لینک به دیدگاه

• مدیریت

پس صبور باشید تا موسس بر اساس مدارک تصمیم بگیرند.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

• مؤسس

با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Refigh

شکایت شما رد شد.

Warn ادمین مورد نظر به شما صحیح می باشد.

همچنین شما به دلیل شکایت های ساختگی و بی مورد که دلیل Warn رو خودتان از آن مطلع بودید از فروم محروم خواهید شد.

"شما مجاز به ایجاد شکایت به دلایل نامناسب و الکی نیستید (مجازات: 3 روز مسدودیت از انجمن)"

بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...