MaT ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: نیازی به توضیح نیست عکس کاملا گویاست • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 بنده اصلا با شما حرفی نزدم اگر مشاهده کنید من با دوستم داشتم حرف میزدم و اینکه کسی به شما کار نداشت و اینکه خود کاری که شما کردید Non-RP حساب میشه نباید بیاید رویه ماشینه من /AD بدید منظور از BK هم میتونه هر چیزی باشه!! (B)ank (K)eshavarz و ... نباید زود قضاوت کنیم... ادمین مربوطه خواهشا درست رسیدگس کنید بنده تقصیری نداشتم. در ۱ ساعت قبل، XxALIFxX گفته است: بنده اصلا با شما حرفی نزدم اگر مشاهده کنید من با دوستم داشتم حرف میزدم و اینکه کسی به شما کار نداشت و اینکه خود کاری که شما کردید Non-RP حساب میشه نباید بیاید رویه ماشینه من /AD بدید منظور از BK هم میتونه هر چیزی باشه!! (B)ank (K)eshavarz و ... نباید زود قضاوت کنیم... ادمین مربوطه خواهشا درست رسیدگس کنید بنده تقصیری نداشتم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderLine ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 با سلام خدمت شکایت کننده عزیز @MaT با توجه به اینکه این کلمه سانسور شده می باشد پس مجازاتی اعمال نمی شود. و یا ممکن است منظور ایشون چیزه دیگری باشد. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) +بسته شد ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده