mamadch ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ساب لیدر ایشون hajata تو وار منو از عمد میکشن که score بیاد پایین و وقتی ازشون میپرسم میگم چرا میزنی میگه skate نزن به ایشون چی ربطی داره من بزنم یا نزنم؟ بهشون گقتن فضولی مگه به تو چه fw دادن میخام بدونم وقتی از عمد میکشن بعد جوابشون میگیرن fw چرا بدن؟ یه مورد هم بگم کلا مگه نمیتونن بگن skate نزن حتما باید وسط وار بکشن منو بعد بگن نزن؟ امیدوارم رسیدگی شه تو فیلم معلومه چت ها و کشتن من توسط hajata | و موضوع بعد الان نمیدونم چرا تو فکشن ما همه 1ساعت ساب لیدر میشن باز برمیگردن رنک قبلی خودشون خوب اینجوری معلومه فگشن رو به شوخی گرفته لیدر و داره نظم سرور بهم میریزه الانم باز این hajata ساب نیس یکی دیگه ساب هس مگه چندبار عوض میکنن؟ • مدارک (فیلم یا عکس): این فیلم گشتن من تو وار http://uupload.ir/view/je0k_gta_sa_2020-05-07_16-19-47-549-cut.avi/ و اینم چت ها تو /f که بعد fw دادن و چرا اصلا لیدر هیچی نمیگن یک ادمیو ساب کرده که نه لول داره نه صلاحیت؟ http://uupload.ir/view/aziq_gta_sa_2020-05-07_16-19-47-549-cut(1).mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. لیدر @Hesamii24 ساعت مهلت برای دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 با سلام! دلیل FW اول شما این بود که بعد از دریافت اخطار از ساب لیدر بنده شروع کردید به بحث کردن و توهین! و دلیل کیک شدن شما هم این بوده که بعد از دریافت FW اول به توهین هاتون ادامه دادین! مدارک ارسال میشه. !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 من دلیل گرفتن fw اول رو میخام به کیک شدن کاری ندارم فقط میخام بدونم به چه علت هم کیل میدین وسط وار هم fw میدین !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 در 2 ساعت قبل، mamadch گفته است: من دلیل گرفتن fw اول رو میخام به کیک شدن کاری ندارم فقط میخام بدونم به چه علت هم کیل میدین وسط وار هم fw میدین !!! دلیل FW اول رو ذکر کردم! شروع به جررو بحث و توهین به ساب لیدر بنده! "Fozuli mage" "Beto che Skate mizanam" !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 از کی قانون اومده یکی بهت دستور بدهد که cmd نزن اون مگه چیکارس به من میگه cmd نزن و از کی وسط وار میکشن بعد دستور میدن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Hesamii گفته است: دلیل FW اول رو ذکر کردم! شروع به جررو بحث و توهین به ساب لیدر بنده! "Fozuli mage" "Beto che Skate mizanam" این اولا توهین نیس دوومن به تو چه فضولی مگه از کی جر و بحت حساب میشده 2کلام گفتم FW داده !! عین اینه ادمین بگه چیت نزن مگه دست اونه که تو بزنی نزنی ؟ بعدم از قبل و در هیجای فروم نوشته نشده anim مجازات داره ویرایش شده May 8, 2020 توسط mamadch لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 شما موظفی در رقابت ها به حرف رنک بالاتر چه لیدر و چه ساب لیدر گوش بدید! و بنده تو هر وار گفتم از Anim استفاده نکنید که بهانه به دست رقیب ندیم! حالا دلیل این حرف بنده چی بوده؟! یه واری بود بین TMF و VLA حدودن 2 هفته پیش و ممبر های TMF توی باگ انیم زدن و تورف بک خورد! یا حق !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 (ویرایش شده) الان میگین توهین بوده باز میگین جر و بحت باز الان میگی گوش ندادن به رنک بالاتر اخر کدومه؟ دلیل Fw یکیه شما الان 3تا مورد اوردین وسط من نفهمیدم اخر کدومه و اولا در هیجای فروم ننوشته که anim نزنین دومن شما میتونستین همونجا بگین که انیم نزنم و سومن ساب لیدر شما خشونت از خود نشون داده منو کیل داده و بعد کیل میگه اسکیت نزن میخای واستی نگاش کنم؟ ویرایش شده May 8, 2020 توسط mamadch لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 سلامی مجدد. مدارک لیدر @Hesamii کامل و تایید شد. شکایت شما رد شد، دلیل FW اول شما گوش ندادن به رنک بالاتر و بی احترامی در پاسخ به آن. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده