mamadch ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون تو وار منو میزنه ساب لیدرم هستن بعد همینو نمیتونن تو /f بگن که anim نزن؟ که تو وار منو میکشن؟ مگه من بیکارم بیام به زور score بگیرم ایشون بزنن منو اونم از عمد که جوابشونو دادم fw دادن بعد fw رو الکی دادن چون هیچی قبل کشتن من گفته نشده که anim نزنین لیدر هم انلاین هستن هیچی نمیگن ایشون منو fp80 کردن جوابشونو دادم صلاحیت ساب لیدری ندارن فقط fw اول رو میخام ببینم به چه علت دادن و وقتی هم لیدر انلاین هستن ایشون حق ندارن بدن خود لیدر خواسته باشه میده • مدارک (فیلم یا عکس):این فیلم کشتن من در وار http://uupload.ir/view/2yvs_gta_sa_2020-05-07_16-19-47-549-cut.avi/ fw و fp80 منم در ucp میتونین ببینین این شکایت hide کنین شکایت دیگم همین موضوع رو کامل تر گفتم با تشکر در 2 ساعت قبل، mamadch گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون تو وار منو میزنه ساب لیدرم هستن بعد همینو نمیتونن تو /f بگن که anim نزن؟ که تو وار منو میکشن؟ مگه من بیکارم بیام به زور score بگیرم ایشون بزنن منو اونم از عمد که جوابشونو دادم fw دادن بعد fw رو الکی دادن چون هیچی قبل کشتن من گفته نشده که anim نزنین لیدر هم انلاین هستن هیچی نمیگن ایشون منو fp80 کردن جوابشونو دادم صلاحیت ساب لیدری ندارن فقط fw اول رو میخام ببینم به چه علت دادن و وقتی هم لیدر انلاین هستن ایشون حق ندارن بدن خود لیدر خواسته باشه میده • مدارک (فیلم یا عکس):این فیلم کشتن من در وار http://uupload.ir/view/2yvs_gta_sa_2020-05-07_16-19-47-549-cut.avi/ fw و fp80 منم در ucp میتونین ببینین این شکایت hide کنین شکایت دیگم همین موضوع رو کامل تر گفتم با تشکر این شکایت hide کنین شکایت دیگم همین موضوع رو کامل تر گفتم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. این موضوع در باره خود اقلیت میباشد. به خود لیدر پیام خصوصی دهید. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده