Aryaw ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: خب, من از اونجایی که میدونم, یک لیدر, باید الگو باشه تا بقیه هم به حرفش گوش بدند. اما ایشون از حرف های بسیار رکیک و زشتی استفاده کردند. هر چند که این حرف ها, در Crinv بوده اما یک لیدر به هیچ عنوان نباید بد دهنی کنه. • مدارک (فیلم یا عکس): خب, اون بالا در چت ها میبینیم که ایشون "Leader" کرینو هستن و در این پایین میبینم که ایشون همچین حرفی رو زدن و به عبارتی لیدر گفته و در چت های بالا هم میبینیم که ایشون لیدر هستن. و همینطوری که میبینید ایشون لیدر هستن یعنی هیچ کَسه دیگه ای "Promote" به لیدر نشدن و ایشون همچین حرفی رو زده و من هم چت هارو بالا یا پایین نکردم که تقلب کنم و کاملا فوش ایشون مشخصه. در اینجا فوش های ایشون کاملا مشخصه. و همچنین در اینجا. ممنون میشم رسیدگی کنید. ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت از اعضای تیم کارکنان: شکایت از کارکنان (ادمینها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود) شکایت به طور خودکار رد شد. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده