FareWell ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. این اقا از عدد 9 خوشش اومده و همرو 9روز بن میده بنده به دلیل توهینبه دست ایشون 9 روز بن شدم طبق قوانین توهین برای لول +40 1روز بن و در صورت تکرار +2 روز بن که من تا الان 2بار بن شدم و این بار باید 5 روز بن شم نه 9 روز ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): UCP Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rapid ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 با سلام در قوانین عمومی نوشته نشده بود که چند بار بن شدید بلکه دفعات زبان نا پسند شما در نظر گرفته میشود! شما 3 بار از صحبت محروم شده بودید و دوبار هم از سرور محروم شدید! ?Why do you Pray for the False believes<< چرا برای باور های غلط دعا میکنی؟ >>GodIsDeaD# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 11, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @FareWell ادمین مورد نظر دیگر در تیم کارکنان حضور ندارند. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده