mamadch ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: نمیدونم به چه علت زورشون اومد فحش داد تو پینتبال • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 با سلام. 1: من با شما نبودم 2: من منظورم با افراد Aimer بوده تو مدرکی که دادید من حتی نزدیک شما ام نیشتم چرا به خودت میگیری؟ Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 تو عکس معلومه که بعد اینکه کشتمت فحشو دادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 شما منو کیل ندادی و Whokill/ ام On نیست که بخوای ثابت کنی. Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 Timestamp هس همون بسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rapid ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 درود. شکایت شما تایید شد, بازیکن مورد نظر به مدت 9 روز از سرور محروم شد! بسته شد. 1 1 ?Why do you Pray for the False believes<< چرا برای باور های غلط دعا میکنی؟ >>GodIsDeaD# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده