رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kairos.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Olden.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: درود و احترام؛ بنده Nickname قدیمی یکی از دوستان رو فرستادم داخل چت Crew که نیک‌نیم قدیمیشون Mamad293.ir بوده؛ شما داخل مرورگر این آدرس Mamad293.ir رو بزنید، هیچ سایتی با این آدرس وجود نداره، اینم کنترل پنل فردی که میگفتم ( لاگ نیک‌نیمش رو ببینید): mamad293.png

و اینکه اگر شکایت تائید شد، آقای Olden مجازات نشود.

• مدارک (فیلم یا عکس): لاگ بن Kairos.

• دوست دارم که 1

a0e5-InShot-۲۰۲۶۰۶۱۶-۱۷۰۸۴۸۷۰۹.gif

Allied With Demise Public And Nether X

My Account:

Kairos.png

My Friend:

Lofty.png

Phobos.png

Fey.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/118429-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-olden/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وِی در ادامه می‌افزاید:

اینجانب در تاریخ 2026-05-15 01:53 صرفاً عبارت «mamad293.ir» را در چت Crew تایپ کردم که این نام، نیک‌نیم قدیمی یکی از دوستان بنده بوده و هیچ قصدی برای تبلیغ یا معرفی وب‌سایت نداشته‌ام.

لازم به توضیح است که بنده و دوستم هیچ وب‌سایت یا دامنه‌ای با آدرس مذکور نداریم و این عبارت صرفاً یک نام قدیمی بوده که شباهت ظاهری به آدرس اینترنتی دارد. تایپ این عبارت کاملاً غیرعمدی و بدون نیت تبلیغات انجام شده است.

در قوانین سرور اشاره به ممنوعیت تبلیغات شده که کاملاً قابل احترام است، اما در این مورد هیچ تبلیغ واقعی یا لینکی برای معرفی سرور یا سایت دیگری وجود نداشته و سوءتفاهمی پیش آمده است.

+ بنده آگاه هستم سرپرست تا حد توان خود شکایات رو رد می‌کنند، تا ادمین ها مجازات نشوند، ولی بنده دنبال مجازات ادمین نیستم، فقط برای TakeTest هلپر می‌خوام به مشگل نخورم، از لحاظ منطق بنده هیچگونه تبلیغ انجام ندادم چون این متنی که در چت Crew که فقط خودمم داخلش بودم فرستادم، آدرس هیچگونه وب‌سایتی نیست؛

توضیحاتی که دادم با درصد بالایی قانع کننده و منطقی می‌باشد، هرجا هستید شاد و پیروز باشید.

• دوست دارم که 1

a0e5-InShot-۲۰۲۶۰۶۱۶-۱۷۰۸۴۸۷۰۹.gif

Allied With Demise Public And Nether X

My Account:

Kairos.png

My Friend:

Lofty.png

Phobos.png

Fey.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/118429-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-olden/#findComment-1238604

با سلام خدمت شاکی محترم @Kairos

دوست عزیزمون اسمش تبلیغات بود و ما بهش گفتیم عوض کنه.

شما نباید تکرار میکردید.

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/118429-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-olden/#findComment-1243012

• AlBeRT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...