SuperMaN ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Leader: Sub Leader: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کلِ اعضایِ فکشن که Fw گرفتند • توضیحات: سلام عرض شد. اول از ساب ایشون میگم که بی دلیل اسپم میکنه. دوم هم لیدر ما فکشن وارن میده بخاطر نوب بودن در گانری؛ طبق شکایت هایی که از ایشون شد: نقل قول ما به هیچ لیدر یا رهبری اجازه نمیدیم که راجب سطح هیچ بازیکنی تصمیم بگیرد و کسی را بخاطر گانر نبودن بخواد کیک کنه از فکشن. لیدر موظف به گزاشتن تمرین برای بالا بردن سطح گانری ممبرهای خود میباشد نه اینکه به دلیل اسکور منفی بخواد کسی رو کیک کنه. این رو مهدی گفت، پس من هم باید اخطار اقلیت هام پاک شه. مورد سوم هم بحث با کسانی که وارن گرفتنه؛ من بخاطر احترام به لیدر چیزی برای وارن نگفتم که به درد سر نیوفتم، حالا چندین نفر رو کیک کرد و جر بحث کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): اسپم: اخطار اقلیت: بحث: سخنِ آخر: ایشون کل وار هارو تسلیم شدن و گردن ما میندازن در 14 ساعت قبل، Spartan گفته است: ما به هیچ لیدر یا رهبری اجازه نمیدیم که راجب سطح هیچ بازیکنی تصمیم بگیرد و کسی را بخاطر گانر نبودن بخواد کیک کنه از فکشن. لیدر موظف به گزاشتن تمرین برای بالا بردن سطح گانری ممبرهای خود میباشد نه اینکه به دلیل اسکور منفی بخواد کسی رو کیک کنه. بفرما End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 با سلام. لیدر @Row پاسخ گو باش! مدارک را برای بنده ارسال کنین. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 با سلام طبق قوانین شما -10 اسکور داشته باشید fw دریافت خواهید کرد ( البته دلخواه بود که بنده این رو عملی کردم!) مدارک : پیوست 1 1 ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 در 17 ساعت قبل، Row گفته است: با سلام طبق قوانین شما -10 اسکور داشته باشید fw دریافت خواهید کرد ( البته دلخواه بود که بنده این رو عملی کردم!) مدارک و دفاعیه لیدر @Row صحیح میباشد. شکایت شما رد شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده