Godofwar ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام یک سوال!چرا اقای وقتی 2 روز پیش به دلیل چیت بن شده از VLA اخراج نشده؟مگه کسی که چیتره نباید کیک 80fp و 2 ماه مسدود شه از متوسط؟ • مدارک (فیلم یا عکس): تو ucp اقای pioneer معلومه که 2 روز پیش بت شدن با گلد خودشونو انبن کردن اما لیدر همون زمان انلاین بود و دید اما 2 روزه کیک نکرده مدارک بیشتر میخوای @Markeloff ؟از این بیشتر؟ یا بازم قراره به دلیل مدارک رد شه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Friend بنده از این موضوع با خبر بودم، ادمینی که ایشون رو محروم کرده مرتکب اشتباهی شده و محرومیت ایشون اشتباه بوده است که ادمینِ مربوطه مجازات شده است. ایشون باید آنبن میشدند اما چون خودشون عجله داشتند و اجازه ندادن من آنلاین بشم و آنبن کنم، با گلد خودشونو رفع محرومیت کردند. ممنون که به فکر قوانین هستید. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده