رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: TheLost.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Soroush.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلا بنده از یکی از لیدر ها شکایت کردم به دلیل اینکه  درخواست منو به اشتباه رد کرده بود بعد آقای سروش اومد شکایت برسی کرد و بعدش به یه معجزه رسیدیم شکایت رد شد و از اون جالب تر توضیحی بود که سروش جان گفته بود:شما فیلدِ معرفی خود را کامل پر نکردید! (۱-سلام اسمم سهیل - ۲- ۱۷ سالمه - ۳- به قوانین پایبندم - ۳- مهربونم - ۴- باهوشم هستم) اصلا یعنی چی 😂یه حدی داره از لیدر پشتیبانی کردن بسه دیگه اصلا یعنی چی و اینکه اینجا دو حالت وجود نداره یا لیدر های sfpd,ng,fbi اشتباه کردن که پست منو قبول کردن یا لیدر  lspd که پست منو رد کرده کاری که آقای سروش کردن اینکه جمله منو بخش بخش کرده ولی توی فیلدی که باید پر میکرده گفته کلمه و اینکه خود لیدر lspd گفته از 6 کلمه استفاده نکردی بخش بندی برای جداسازی جمله ها توی متن استفاده میشه نه کلمه 

• مدارک (فیلم یا عکس): click

• مرسی 1
  • هاها 1

e9c603_26thelost4.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/117864-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-soroush/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست

درود و احترام

نقل قول

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت)

شکایت شما رد شد.

باشد که عاقل و رستگار شویم.

+بسته شد

• دوست دارم که 1

. Look first / Then leap 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/117864-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-soroush/#findComment-1232153
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Terible موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...