ReStArTeR ارسال شده در April 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 سلام. میخواستم از عملکردتون راجع به حذف پل های ماهیگیری انتقاد کنم. ما نهایتش ده دیقه طول میکشید که ۴۰۰کیلو بگیریم. حالا ۳۰دقیقه شایدم بیشتر طول میکشه تا ماهی بگیریم. خداقل پل ها رو حذف میکردین. بجاش حجم گرفتن ماهی رو تغییر نمیدادین 1 عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsansa051 ارسال شده در April 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 با این وضعیت فکر نکنم کسی که توی اقلیت نیست بازی رو ادامه بده چون این تنها منبع درآمد تازه واردها و کسایی بود که توی اقلیت نبودن. حداقل یه چیزی جایگزین کنین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zara ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 من انتقادم به حذف پل ها نیست و فضاهای زیادی توی بازی هست که میشه توش ماهی گرفت. در جواب اون دوستمون که میگه که طرف میرسه به لول 12 و بهترین ماشینو سوار میشه باید بگم هرکس دوست داره یه جور بازی کنه. یکی صب تا شب ماهی میگیره و یکی فقط میره گدایی و یکی هم لولش هشت شده و برا خودش گنگ میزنه! و مثلا خودم نهایتا روزی دو بار ماهی میگرفتم و با همین فرمون حتی توی لول صد هم نمیتونستم یه ماشین خوب بخرم:| من فعلا و با این سطح اسکیلم هیچ علاقه ای به حضور توی اقلیتها ندارم( و فکر نکنم اصلا اقلیتها ظرفیت این همه پلیر که با نبود دستور فیش بیکار و بی پول شده باشن رو داشته باشن) و اگه این منبع درآمد یا یه جایگزین مشابهش وجود نداشته باشه ترجیه میدم به بازی ادامه ندم. واقعا از مدیریت انتظار دارم شرایط رو به قبل برگردونه و یا بهتر از قبل کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 جزیره برای سرور نیست و برای صاحبش است که در صورت شارژ نکردن حذف می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده