SinaHarD ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: عرض سلام این شکایت از ۴ ماه پیش ثبت شده و هنوزم برسی نشده فقط جوابشون این بوده: جواب میدیم، به مدیریت اطلاع میدیم و و و و و... شکایت مربوطه به پارتنر سابق @Toofan بوده و جواب شکایت چه رد و چه تایید هنوزم برایم نرسیده این شکایت مربوطه به تعلیقی بنده هم هست ولی خب ۴ ماهه!!! پیگیری نشده @Ali شکایت شمام اینجوری بی جواب بمونه چه ری اکشنی دارید؟ با اینکه تمامی افرادی ک داخل آن Pm حضور دارند سین کردن و عده ای جواب ناقص را داده اند • مدارک (فیلم یا عکس): کلیک کن 1 3 ₪ ₪ Rule number one! Never be second لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان DictatoR ارسال شده در May 5 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود و احترام، متاسفانه دلیل شکایت شما رو متوجه نمیشم. تا جایی که بنده به خاطر دارم با توجه به اختیاراتی که تیم مدیریتی به بنده سپردهاند پاسخ شمارو کامل داده و در مواردی که از دسترس بنده خارج بوده اعلام کردم تا بررسی های لازمه از سوی عزیزان High Rank انجام شود حال یک سوالی بوجود آمده، در کجای پاسخگویی بنده کوتاهیای مشاهده شده که اقدام به شکایت کردهاید؟ 2 تا حد کنترل شدهای دیکتاتور لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1217782 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در May 5 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود؛ ما آخرین بار پیامتونو برای مدیریت ارسال کردیم و متاسفانه شما توی این مدت فک کنم تیم مدیریتی رو به کل فراموش کردید. انشالله که خیر است مجدداً وارد قسمت پرسنل در UCP شید که یاد آوری شه. 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1218032 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Sajjad ارسال شده در May 6 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 (ویرایش شده) با عرض سلام و درود فراوان خدمت بازیکن عزیز؛ سینا جان امیدوارم تو این شرایط و اوضاع به وجود اومده حالت خوب باشه و صحیح و سالم کنار خانواده ی محترمت باشی. در مرحله اول کسی که شما رو از بازی محروم کرده بنده هستم و بهت پیشنهاد میکنم از این شکایت صرف نظر کنی و یک شکایت جدا فقط از شخص من ثبت کنی. برای رسیدگی نشدن به شکایتت هم آخرین پیامی که کامیاب جان در شکایت شما ارسال کردن رو دیدم و خب متاسفانه ایراد از لحن خودت بوده که شکایتت تا الان رسیدگی نشده: نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) در نهایت صبور باش تا کامیاب عزیز مجدد پیامت رو بررسی کنه، امیدوارم موفق باشی. ویرایش شده May 6 توسط Sajjad 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ CF-AG-CF | BI-CA-DH ღ 2-5-8-14-21-19-8 ღ CG-AD-CH | AF-EA-DF ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1219365 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در May 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 @Sajjad این شخصی که نام بردید وقت ندارن شکایت جواب بدن، من از مدیریت شکایت کردم حتی از @Toofan، مگر صاحب امتیاز مجموعه این کامیاب جانه؟ ₪ ₪ Rule number one! Never be second لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1262409 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در May 27 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 19 ساعت قبل، SinaHarD گفته است: @Sajjad این شخصی که نام بردید وقت ندارن شکایت جواب بدن، من از مدیریت شکایت کردم حتی از @Toofan، مگر صاحب امتیاز مجموعه این کامیاب جانه؟ درود زمانی که شکایتتان را مطرح کردید بنده فقط یک سوال از شما پرسیدم: «بلد نیستی درست صحبت کنی؟» مثل اینکه بلد نیستید و بنده به ناچار با حفظ احترام همانند خودتان پاسخ میدهم. «این کامیاب جان» خطاب کردن بنده یک نوع بیاحترامی محسوب میشه. خوشحال میشم اگر در بار بعدی شأن خود و ادب خانوادهی خود را زیر سوال نبرید. خیر بنده صاحب امتیاز نیستم عضوی هستم از اعضای آرساکیا گیم. کوچیک همه بازیکنان و اعضا هستم. متاسفانه به دلیل رفتار ناشایست شما از بررسی شکایت شما معذورم. همچنین قصد دارید که از بنده یا مجموعه باج بگیرید. متاسفانه بنده اهل باج دادن نیستم. ترجیح میدهم تهدیداتی که در پیام خصوصی بیان کردید را عملی کنید. اگر پاسخ گرفتید که موفق باشید. اگر نگرفتید، در بار بعدی مودب باشید. شکایت قبلی شما به صورت خودکار رد شد. بدرود. 12 6 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1263418 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در May 27 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 (ویرایش شده) درود مجدد از آنجایی که مسئول پاسخگویی به شکایتی که پیگیرش هستید آقایان @DictatoR و @EnDWaY بودند، وظایف خود را به درستی انجام دادند. همچنین طبق تصمیم سرپرست، ادامه بررسی شکایت شما به بخش مدیریت سپرده شده است. نتیجه: شما صلاحیت پیگیری مورد مذکور را ندارید و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد این مورد وجود ندارد. شکایت شما از @DictatoR و @EnDWaY رد شد. با توجه به اینکه طوفان و سجاد عزیزم در این مورد نقشی نداشتند، شکایت شما از ایشان تحت عنوان «عدم رسیدگی به شکایت» کاملا بی مورد بوده است. (اگر شکایت بی مورد دیگری از سوی شما مشاهده شود مجازات این مورد روی حساب کاربری شما اعمال میشود) همچنین با وجود اینکه تعداد دفعات توهین و تمسخر شما به ادمین بیش از یکبار بوده، اینبار فقط و فقط یکی از آنها محاسبه و روی حساب کاربری شما اعمال خواهد شد. (در دفعات بعدی هر بار توهین یا تمسخر شما منجر به مجازات مستقیم خواهد شد) آخرین تخفیف در مجازات: حدود ۵ مورد اقدام در جهت تهدید و باج گیری علیه بنده صورت پذیرفته. مجازات ۵ مورد تهدید و باج گیری ۵ عدد وارن میباشد. اگر هرکدام از تهدیدات شما علیه بنده تا ۵ روز آینده عملی شود، مجازات آن بخشیده خواهد شد و بابت آن مورد خواهان مجازات نخواهم بود. (صرفا جهت تشویق شما به عملگرایی) وارنها پس از رفع تعلیق روی حسابتان اعمال خواهند شد. (اگر تا ۵ روز هریک از تهدیدهایتان عملی شد مدرک مستند تهیه کنید تا وارن مربوط به آن بخشیده شود) موارد فوق قابل چشمپوشی نمیباشند. سپاس از توجه شما مدیریت آرساکیا گیم ویرایش شده May 28 توسط Kamyab 11 4 4 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116667-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-sajjad-ramtin-toofan-endway/#findComment-1263823 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده