ZombieRanger ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 پیشنهاد میکنم کامیون Enforcer قابلیتی داشته باشه برای پر کردن Armour، فقط برای مامور کار کنه و وقتی وارد این وسیله میشن به یکی از این دو صورت بتونن Armour دریافت کنند: 1-راننده ای که حداقل رنک 5+ داشته باشه بتونه به خودش و کسایی که G میکنن با دستور خاصی Armour بده. 2-هرکی وارد بشه با دستور خاصی Armour دریافت کنه. -دستورات پیشنهادی: EnforcerArmour/ EnforcerA/ EArmour/ EA/ -این کامیون محدودیتی هم برای Armour داشته باشه و تا زمان Respawn شدنش تا 10 جلیقه بتونه بده. -همچنین پیشنهاد میکنم دستور Equip با خشاب محدودی به این وسیله اضافه بشه. -توصیه میکنم محدودیت 30 ثانیه ای برای برداشتن Armour برای هرکس باشه، یعنی اگر بازیکنی از این قابلیت استفاده کرد تا 30 ثانیه دیگه بتونه جلیقه ی بعدی رو برداره. -همچنین پیشنهاد میکنم HP این وسیله از وسیله های معمولی بیشتر باشه. -این کامیون فقط برای پر کردن Armour باشه و روی HP تاثیری نداشته باشه، دقیقا برعکس Ambulance. پیشنهادی برای این کامیون در حال حاضر بدرد نخور دارید؟ لطفا نظر بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 بسیار هم عالی، موافقم. به نظرم اگر HP ماشین از سایر بیشتر شد بهتره یه نیتروژن هم اضافه بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، AliAgent گفته است: نیتروژن نیتروز اکسید* (N۲O) ویرایش شده April 18, 2020 توسط Wick لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده