iRichard ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 فقط اونجا که تتلو میگه نمیدونم برای چی با تو خوبه همچین:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRichard ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 کاش بزنه سیل بیاد به قولِ مهراد تا دیگه ننه ای مث تو رو نتونه بِزاد تا دیگه مث تو در نیاد از جوجه کِشا یه توویِ توو خالی داری یه روکشِ باش شما فقط وقتِ آدمو میگیرین میگین اما هیشکی نمیشنوه چی میگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terorblade ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 من یه دونه اسلحه میخوام باید با دنیا تسویه کنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raminam ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 (ویرایش شده) اى كاش به مغزَم رُجوع ميكردى تا نگاهِ واقعى را دريابى كاش من را ميفهميدى و ميكرديم حتى جهان را هم يارى كاش من را ميفهميدى و میكرديم كودكان را همراهى ای کاش … ! ویرایش شده September 12, 2021 توسط Raminam نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raminam ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 بهم بگو حکمش چیه؟ اون یه نفر که خوشبینیمُ به هم کُشت بگو حکمش چیه؟ اون که درد و دلِ با اشک قاطیِ مَنو به همه گفت مگه میشه؟ دیگه مگه میشه باز اون آدمِ همیشه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 *جاشون تو قفسه سینمه رفاقت دینمه* "میطلبه شهادت رفیق مثل میهنه" " میسوزه چنار باغ " " کولی نگاه میکنه به هلال ماه " " چشا خط شده زیر فشار خواب " " کولی میمیره و زندهن الهه ها " " لخته، کفنش فقط یه لایه خاک " (( میسوزه چنار باغ )) "کولی نگاه میکنه به هلال ماه" " چشا خط شده زیر فشار خواب " " کولی میمیره و زندهن الهه ها " " لخته، کفنش فقط یه لایه خاک " زیر دستم یه مشت شعر نثر گونه بود. بالای سرم ترک های سقف خونه بود. من از نوع نگاهم حرف زدم با تو بقیه اش مهارت بازی با حروف بود. بهرام نورایی نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 اونـ چیزاییـ کع واسعـ تو ارزشنـ واسعـ من فقطـ یع جوراییـ چرخشنـ نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 02:55، ESALAT گفته است: سلام دوستان اگر متن جالب قشنگی از رپر مورد علاقتون دارید اینجا بفرستید بقیه هم لذت ببرن. _____________________________¥___________₩_____________________[]______________ من یه روانشناس روانیم ♪♪ که مربوط به خودمه تمام قوانینم ♪♪ لا بیتا زمزمه کنان خرامیدم ❇♪♪ با کلمه روح و روانمو شفا میدم ♪♪ اون موقع که داشتم بهش نبالیدم ♪♪ اگه نداشتمم واسش نمالیدم ♪♪ این روزا دور بودن و سفرو روا دیدم ♪♪ این بود که رفتم سراغ روادیدم ♪♪ Nice در در ۱۳۹۹/۱/۳۱ در 02:39، dayrage گفته است: نفس بکش و مث بیدتو باد برقص مث من حرف بزن تو با یه عکس 3> 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 تتلو: دوباره خسته از مردم شهر خسته از اونی که تو میخوای بشیو من خودشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORKAMANKING1234 ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 چرا غم میخوری از بهر مردن مگر انان که غم خوردن نمردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 دیگه خاطرم نیست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 رود بودم سد شدم روز بودم شب شدم خوب بودم رد شدم و بد شدم... نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IBetis ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 میزنی به سیگارت تند تند پک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 02:55، ESALAT گفته است: سلام دوستان اگر متن جالب قشنگی از رپر مورد علاقتون دارید اینجا بفرستید بقیه هم لذت ببرن. _____________________________¥___________₩_____________________[]______________ من یه روانشناس روانیم ♪♪ که مربوط به خودمه تمام قوانینم ♪♪ لا بیتا زمزمه کنان خرامیدم ❇♪♪ با کلمه روح و روانمو شفا میدم ♪♪ اون موقع که داشتم بهش نبالیدم ♪♪ اگه نداشتمم واسش نمالیدم ♪♪ این روزا دور بودن و سفرو روا دیدم ♪♪ این بود که رفتم سراغ روادیدم ♪♪ عالی بود احسنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 بزرگ بودن مهم نیست مهم بودن مهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 یه رو کارمون میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در February 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2022 میخوام از اون مرد بزرگ توپاک بگم ولی اون دیگه الان مرده چون توی دعوا چاقو خورده نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raminam ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 من اون فصل سردم وقت تعویض لباساته قیچی باغبونم زمانی که وقت حرص تبرگاته از طرف میوه های خالی ، نقشه ی فرداهای خیالی از طرف درختای بی برگ ، پایان محض نونهالی از طرف جنون با رضایت ، شروع بیماری تا سرایت زخم شکنجه ای به اسم دنیا از سمت تجربه تا روایت واسه ی تو دلسرد ، باد دوره گرد منو قبولم کن این منم مرگ منم آخرین ثانیه ، آخرین هُرم گلویی که باقیه... Marg,Sorena نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 دِل نبند ک تش تلخیه ِ میشی مث من نفس تخلیه در در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 03:18، ReGoX گفته است: دیگه خاطرم نیست... خاطرم نیس طمع بادو.. در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 09:34، Raminam گفته است: بگو حکمش چیه؟ 120 مین ادمین جیل نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2022 (راس میگه این دیوونست) یه دونه ، بیا ، بیا (خیلی دیوونست) وقتی ، خریدارات با پولِ خردن مادرت نافتو به کوهِ نور بست تشویقت میکرد به خونه موندن میگفت خون اَ بینیت بیاد میگیره روحمون درد اون بیرون همه گرگن جیگر گوشمی حواسم به جمعتون هست دورا دور مادر یعنی ، دعاهای صبح زودتر خوبه ، خوب سیگارو دستت بابا دید مادرت ، سپر میشد و میبارید اَ دنیاش تووی فقط دارایی آرزوشه ببینتت توو لباسِ دامادی حیفه هیکل زدی گنده رشید هنوز بچه ای اینم بگم پُر رو نشی بیشتر لقمه میگرفت برات تا که خودت لقمه نشی نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahan ارسال شده در July 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ در 13:16، Raminam گفته است: من اون فصل سردم وقت تعویض لباساته قیچی باغبونم زمانی که وقت حرص تبرگاته از طرف میوه های خالی ، نقشه ی فرداهای خیالی از طرف درختای بی برگ ، پایان محض نونهالی از طرف جنون با رضایت ، شروع بیماری تا سرایت زخم شکنجه ای به اسم دنیا از سمت تجربه تا روایت واسه ی تو دلسرد ، باد دوره گرد منو قبولم کن این منم مرگ منم آخرین ثانیه ، آخرین هُرم گلویی که باقیه... Marg,Sorena تویی اخرین حس پایان وزن منم اخرین قافیه 2 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 زبونم حرف میشه به نماد نهادم قهر میکنه با جهان خودم میرقصه میون ابدیت روحم گریونه، قلمم نگران نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.