Luciano ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 دویدم دویدم ربانو بریدم گستاخ و پرو آدمه گو*ین کته باز راه میرم یه نمه اوریبم جلو دهنتو بگیر انگار کویدم ما ها رولامونو قبلا چاقیدیم شاخا رو شکوندیم آجا رو ساییدیم عشق است دادا استیلو که دیدی پوستشو کندیم هستشو جوییدیم تو نه شری نه شاگرد اول نه تنبل بودی و نه اهلِ دفتر الان مبصر شدی گیر میدی عمداً یه جا بچگیت دستکاری شدی حتما (یخ)............. توو این فرصت طلایی نه داداش یه قرون تهِ جیب نداری زاخار واگونو اشتباه سواری پس گ*ه نخور اگه اشتها نداری نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 (ویرایش شده) اصلا از کجا ظهور کردی؟ کی لات شدی شما به کدوم تقویم! #حاج_حصین_رحمتی #من_هم_یک_حصنیم #کو_دلار #یاد ویرایش شده August 22, 2020 توسط MmdRF82 نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 دور و بَر دُرُسته شده پُرِ کَلان ولی زنگ بِزَنم میارن گُل و الان پَس تواَم دایی سَعی کُن لَفظ نَیا اینجا اُصول کلَماتَن و اصل حَیا! نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roco ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 قشنگ بود نقل قول Dark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 زندگی رو طناب ته دره ،این و اونو بنداز تا نیفتی نصف دیگش زیر حلقهی دار و بن بست بند و شام مفتی. فردا این جوجه زامبیا از تخم درآن شاخن برات. #شاهین نجفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 عشق چیست؟ ««قدرتــی که به کسی که ی حس خاصی بهش داری بدی»» امّا افسوس که اعتماد نداشتــه باشــی..... و قدرتــو به کســی بـدی که بتونه تـورو نابود کنــه...... یادتــ باشه همیشه ، قدرت رو بده کسی که بهش اعتماد داری بــده ! نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mirza ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 میگن عشق همیشه معجزه میاره با تو بودن اما حوصله میخوادش نه من حوصله دارم نه تو حوصله داری نه عشقی میبینم من تو معزه ی نگاهت خوابی شبا میپیچم از کنارت به جاده از درد خونریزی یه دل منو پاره نور تیره برق میندازه رو کلم یه هاله دوباره شهر ساکت دوباره من عاشق به فکر اینم از نو بنویسم تا که بدونی روح منو قابل اما بیشتر از این میترسم که شاید خوشت نیاد از چندتا خط ساده خورشید از فکرت میکشتم بیرون به فکرت سریع میدوم تا خونه میام کنارت دوباره دراز میکشم توم بیدار مونده ادمه که تومه Hj.Redux نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 02:55، BuTleR گفته است: سلام دوستان اگر متن جالب قشنگی از رپر مورد علاقتون دارید اینجا بفرستید بقیه هم لذت ببرن. _____________________________¥___________₩_____________________[]______________ من یه روانشناس روانیم ♪♪ که مربوط به خودمه تمام قوانینم ♪♪ لا بیتا زمزمه کنان خرامیدم ❇♪♪ با کلمه روح و روانمو شفا میدم ♪♪ اون موقع که داشتم بهش نبالیدم ♪♪ اگه نداشتمم واسش نمالیدم ♪♪ این روزا دور بودن و سفرو روا دیدم ♪♪ این بود که رفتم سراغ روادیدم ♪♪ سلطاااان یاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در December 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 روزگار میگزره ورق میخوره قلب ما میشکنه ترک میخوره یکی سلامتی عشق عرق میخوره عشق زیر یکی دگ عرق میکنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 چقد حال دادیمو زدن تو حاله ما نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 02:55، BuTleR گفته است: سلام دوستان اگر متن جالب قشنگی از رپر مورد علاقتون دارید اینجا بفرستید بقیه هم لذت ببرن. _____________________________¥___________₩_____________________[]______________ من یه روانشناس روانیم ♪♪ که مربوط به خودمه تمام قوانینم ♪♪ لا بیتا زمزمه کنان خرامیدم ❇♪♪ با کلمه روح و روانمو شفا میدم ♪♪ اون موقع که داشتم بهش نبالیدم ♪♪ اگه نداشتمم واسش نمالیدم ♪♪ این روزا دور بودن و سفرو روا دیدم ♪♪ این بود که رفتم سراغ روادیدم ♪♪ نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Claim ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlayeR ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲ در 00:16، Dragon1 گفته است: فردا این جوجه زامبیا از تخم درآن شاخن برات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rashford ارسال شده در April 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2021 دایی یاد بگیر همه چی رو تجربه کنی ولی تو بعضی راها دیگه برگشتی نیس به هر دستی که دس دادی دست تو بپا دایی بترس از گرگای آدم نما تن لخت تو بده به کسی که روح لختشو هدیه میده بهت و پاش می افته#شاهین_نجفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۴ در 04:38، Sp3lvin گفته است: دایی یاد بگیر همه چی رو تجربه کنی ولی تو بعضی راها دیگه برگشتی نیس به هر دستی که دس دادی دست تو بپا دایی بترس از گرگای آدم نما تن لخت تو بده به کسی که روح لختشو هدیه میده بهت و پاش می افته#شاهین_نجفی نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daino ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۳۱ در 23:38، SuperMaN گفته است: I'm beginning to feel like a Rap God, Rap God All my people from the front to the back nod, back nod ?Now who thinks their arms are long enough to slap box, slap boxThey said I rap like a robot, so call me Rapbot Eminem Eminem نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 تا به حال بهت گفتم چقده زیبایی، دست لای موهام، میخونی لالایی دلم درد میکنه میگی خوب میشی الهی هم میزنی با دست دیگت نباتو توی چایی! Reez نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayan0011 ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 تو به یکی گل بده یه ماه بعد یه ماه یدونه چک بزن حق میده به خودش فحش بکشه تا زنده و مردت تا قبر بچه ات حالا به یکی چک بزن یه ماه بعدِ یه ماه بِش یه دونه گل بده خم میشه بذاره لب روو کف پات نشون میده روی خوش بهت منم به همه گل دادم لطف کردم حالا توقع دارن!! #شایع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۲/۲۲ در 18:42، AlmaS گفته است: زاخار تور بینمنون که نیس وقتی مثه توپه تنیس میپریم از پاریس ونیز خرج اضافه میشه یه ریز ولی ما بچه شمرونیم آخرشم تهرونیم یه چندماه اینجا مهمون تورو رات نمیدن حیوونی اون که حال نکرد پس واسه بیرون نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 02:55، BuTleR گفته است: سلام دوستان اگر متن جالب قشنگی از رپر مورد علاقتون دارید اینجا بفرستید بقیه هم لذت ببرن. _____________________________¥___________₩_____________________[]______________ من یه روانشناس روانیم ♪♪ که مربوط به خودمه تمام قوانینم ♪♪ لا بیتا زمزمه کنان خرامیدم ❇♪♪ با کلمه روح و روانمو شفا میدم ♪♪ اون موقع که داشتم بهش نبالیدم ♪♪ اگه نداشتمم واسش نمالیدم ♪♪ این روزا دور بودن و سفرو روا دیدم ♪♪ این بود که رفتم سراغ روادیدم ♪♪ @BuTleR Sultan yas نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayan0011 ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 گنگمون چسبیده به سقف داشم هیپ هاپ همسرو سپی داشم همه جا بهم میگه هاردین داشم ولی خبر نداره که من باباشم @SepehrKabir @tigermaster @MobinNeD @OmidGH 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRichard ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.