Godofwar ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون 1 باز NRG-500 و یک بار infernus منو ترکوند فیلم نگرفتم اما بعد این کاز گرفتم واضحه که ماشین میترکونه و وارن وانتدم نمیاد (نمیدونم چرا )امیدوارم به اندازش مجازات شه چون30k پول منو به باد داد • مدارک (فیلم یا عکس): http://s11.picofile.com/file/8394377426/gta_sa_2020_04_17_22_35_46_111.mkv.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverLord ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم دوست عزیز من اون لحظه دارایه وانت بودم و در حال FTP بودم من نمیدونم CopApp داری شما یا خرابه واستون تمامی اعضایه PD شاهد هستند ارزو بهترین ها موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @godofwar84 متاسفانه فیلم شما کیفیت مناسبی ندارد و داخل آن چیزی مشخص نیست. اگر مدرکِ بیشتری دارید، در یک پست جداگونه آنرا قرار دهید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده