AMIRJ83 ارسال شده در April 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از کسی که شکایت دارید: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و عرض ادب ایشون پس از unfreeze کردن من و acc نکردن دوئل من توسط حریف (به تعداد ۲بار) به جای اینکه حرفیفم رو kill بده و من با کسی دیگه ای دوئل بدم منم kill دادن لازم به ذکر است که بنده به helper اونت اعلام کردم که حریفه من acc نمی کنه • مدارک (فیلم یا عکس): http://uploadboy.me/kur8e7xfif54/gta_sa 2020-04-14 15-55-45-350.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl0099 ارسال شده در April 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2020 شکایت شما در حاله رسیدگی است صبور باشید. I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRJ83 ارسال شده در April 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2020 تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edmond ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 بهت پیشنهاد میکنم با بندیکم فیلم نگیری آشغاله خداییش برو تو گوگل بزن نرم افزار ریکورد از دسکتاب یه عالمه برنامه بهتر هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl0099 ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 با سلام به شاکی محترم شکایت شما رد شد. مشکل شما nazi82 به شما تیر اندازی نکرده و norope نا داوری کرده اگه هنوز شکایت دارید در یک تاپیک جدید از او شکایت کنید. +بسته شد. I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده