رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Survivel.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kamyab.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام بنده نزدیک 9 ماه پیش در ماه تیر یک دوستی داشتم به نام Michael که الان به دلیل ساخت مدارک جعلی تعلیق هست بنده پس از اون تعلیق جعلی که روی بنده اعمال شد به مدت ۵ ماه با کامیاب در ارتباط بودم تا به ایشون ثابت کنم مدارک جعلی بوده پس از کلی حرف زدن بالاخره تونستم ثابت کنم مدارک جعلی بوده به جز اون 4400000 پول که کامیاب به بنده برگردانده قبل از اینکه تعلیق بشم نزدیک 6 ماشین گران(در صورت لازم اسم ماشین ها گفته می‌شود) که بنده حساب کردم استند تمامی اون ماشین ها پول هوایی که از بنده با تهدید تعلیق از بنده گرفتند آقای Michael روی هم تقریبا ۲۶ میلیون می‌شد.

بنده با کامیاب در مورد این موضوع صحبت کردم که به بنده گفتند تا ایشون از حالت تعلیق در نیاد هیچ کاری نمیشه کرد و بنده منتظر ماندم تا ایشون از حالت تعلیق در بیاد اما الان نزدیک ۴ الی ۵ است ایشون در حالت تعلیق است و هرچی به کامیاب گفتم گفت کاری نمیشه کرد تا تعلیق هست.

الان بنده ۹ ماه هست که اون اموال از دست دادم و کلی رسپکت هم در اون ۵ ماه تعلیق می‌تونستم بدست بیارم 

الان بنده نه رسپکتی می‌خوام نه چیز دیگه فقط اموال از دست رفته با تهدید اون پلیر که من را با مدرک جعلی تعلیق کرد و اموالم بالا کشید رو می‌خوام.

این چندمین شکایت بنده در مورد این موضوع هست لطفاً لطفاً پیگیری کنید.

در صورت نیاز صحبت های بنده با کامیاب برای برگرداندن اموال و اون ماجرای تعلیق برایتان ارسال خواهد شد.

این هم ذکر شود روی اکانت Michael 

11 عدد Sanchez و 1 عدد Infernus و 1 عدد voodoo 

هست

• مدارک (فیلم یا عکس): اگر لازم دونستید بگید در پیام عضوتون کنم.

ویرایش شده توسط Survivel
  • ناراحت 2

6cda16_25InShot-20251216-195130932.gif

Survivel.png

890626_26IMG-20260526-191645-173.jpg

The Killers

[TK]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114218-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-kamyab/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و درود مجدد.

این موضوع داره من رو آزار میده کسی پاسخگو نیست؟

@Kamyab @Toofan @Ali

Survivel.png

The Killers

[TK]

• مدیریت

درود و احترام خدمت شما شاکی گرامی

طی پیگیری‌های متعدد، طولانی و پیچیده تمامی اموالی که ما باعث از دست دادنشان شدیم را به شما بازگرداندیم.

چیزی که بنده خاطرم هست اینه که شما مقداری از اموالتان را به دلیل گول خوردن در اختیار ایشان قرار دادید معتقد هستید که از شما کلاهبرداری شده.

اما در حال حاضر اموال شما در حساب فرد مربوطه نیست و ما قادر به پیگیری کلاهبرداری صورت گرفته نیستیم.

بنده چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب باید الان چیکار کرد بحث 1 یا 2 میلیون نیست شما گفتید منتظر بمان تا ایشون از حالت تعلیق در بیاد ‌تا کی باید منتظر ماند؟

ویرایش شده توسط Survivel

Survivel.png

The Killers

[TK]

• مدیریت

مشخص نیست عزیزم.

بخشی که مربوط به وظایف ما بود، انجام شده.

صرفا یک بخشی از اموال از دست رفته باقی مانده که شرایط بازگردانی آن نامشخص است.

بهتر بود قبل از تسلیم در مقابل فرد کلاهبردار، از ایشان مدرک تهیه می‌کردید و اموالی به ایشان نمی‌دادید.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

• 1 ماه بعد...
  • ریاست اجرایی

با سلام، شکایت مورد نظر درحال پیگیری از مدیریت میباشد.

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

Toofan

• مدیریت

درود و احترام مجدد

Staff Note خدمت شما @Toofan جان.

• ریاست اجرایی

اموالی که مدیریت از حساب شما به حساب بازیکن گزارش‌دهنده منتقل کرده بود، به حساب شما بازگردانده شد. اما اموالی که شخصاً و به هر دلیلی، از جمله تهدید، قرض یا هر دلیل دیگری، به بازیکن منتقل کرده‌اید، قابل پیگیری نیست و در این خصوص امکان ارائه هیچ‌گونه کمکی به شما را نداریم.

• دوست دارم که 1

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

Toofan

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...