رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل :Dakal.png

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Zaboli.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:الله

توضیحات: درود من حدود ۱ یا ۲ ماه پیش به اقای Zaboli یه ۱۰۹۰۰ گلد دادم که الان قیمتش ۴.۸ هست ولی ایشون به من ۳ میل دادند و من الان میخوام اون کاش بقیش به من داده شو ممنون میشم ادمین ها رسیدگی کنید چون حق ما ها ضایع شده لطفا این شکایت را پیگیری کنید ممنون 

مدارک (فیلم یا عکس): از ادمین های مربوط تقاضا دارم لاگ چیز هایی که من به اقای Zaboli دادم و اون کاشی که به من دادند را رسیدگی کنند

...My Account 

1167220-Dakal

👮‍♂️Los Santos Police Department👮‍♂️

همیشه به یادتم امیرحسامم 🖤🕊

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113080-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8Czaboli/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• توسعه دهنده

درود خدمت بازیکن محترم.

متوجه منظورتان هستیم.

اما مدرکی برای اثبات این مورد ارائه ندادید.

چند دلیل عرض کنم:

دلیل اول: در بخش عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شاهدین, اسم الله را اوردید, در صورتی که الله عکس نیست, شاهد هم نیست.

دلیل دوم: به ادعای خودتان ماه های پیشین این کار را انجام دادید و الان شاکی هستید که فرصت و اعتبار همه شکایات بجز تجارات غیرقانونی - تقلب - مود غیرمجاز تا 7 روز معتبر هستند.

دلیل سوم: مدرکی هم برای اثبات اینکه پیمان و عهدی برای بازگردانی پول به شما داده شده ندارید.

با توجه به دلایل بالا, شکایت شما رد شد.

اگر هر نوع مدرکی مبنی بر ان قضیه دارید مجددا شکایت ثبت کنید یا به صورت خصوصی پیگیری کنید.

موفق و پیروز باشید.

• مرسی 1

------------------------------------------------

Lion's Heart

------------------------------------------------

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113080-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8Czaboli/#findComment-1176686
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Slap موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...