iarianak ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. ایشون هنوز بلد نیستن فحاشی چیه میوت میدن! لطفا جمعش کنید. بی دلیل میوت میدن. به دلیل فحاشی • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/account/mutelog/ ضمنا یک چیز اضافه کنم توله بز فحش نیست توله ک معنیش معلومه بز هم که اگه فحش بود در روز 400 نفر میوت میشدند این هم عکس که ادمین تایید میکنه میوت نداره :) موفق باشید ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @AriaaN هاستر @Skinny 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Skinny ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم و ادمین ناظر. من در اون ایونت حضور داشتم و دیدم که ایشون به ایونت اورگانیزر محترم گفتند (توله بز). و سر اینکه توله بز توهین به خود شخص نیست توهین به خانواده محصوب میشه با اسرار ایونت اورگانیزر ایشون رو میوت کردم.متاسفانه بخاطر وارن چت بالا تو گیم نتوستم اسکرین بگیرم ولی از چت لاگ اسکرین دارم و اگر اسکرین دوم خود شاکی را نگاه کنید خودشون قبول دارند که این توهین را کردند.موفق باشید. نَوازَندِه آلاتِ قَتاله منو عَ درخت آدم عادیا بچین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در April 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 با سلام @Skinny 1- مدرکت باید عکس از بازی باشه 2- تو این عکس من چیزی از (توله بز) نمیبینم همونطور که میبینید خبری از توله بز نیست (toel boz) هست و بعد هم کجاش توهین خانوادست؟! چرا توهمت میزنی! مدرک هاتم ناقص هست! موفق باشید ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 با سلام شکایت شما قبول شد و 2 روز از زمان هاستری ایشون کسر شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده