SuperMaN ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم 3 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 26 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». جالبه نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 2 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده در اسلام هم از اسمِ زرتشتی ماننده خود کم کرد نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 3 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم تنها کسی که وقت میزاره و خودش مینویسه تحقیق میکنی خودتی دمت گرم که وقت میزاری ، بسیار کامل و مفهومی بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، Redux گفته است: تنها کسی که وقت میزاره و خودش مینویسه تحقیق میکنی خودتی دمت گرم که وقت میزاری ، بسیار کامل و مفهومی بود. نوکرتم محدودیت اعمال واکنش... نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 4 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم خداوکیلی عالی بود دمت گرم دمت گرم انقد وقت میزاری ❤ نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 20 دقیقه قبل، alireza07 گفته است: خداوکیلی عالی بود دمت گرم دمت گرم انقد وقت میزاری ❤ خواهش محدودیت اعمال واکنش... نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 34 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: خواهش محدودیت اعمال واکنش... اگه آخه تو برات محدودیت معنی داشت که الان انقدر مطلب پست نمی کردی اینور اونور نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 در 12 ساعت قبل، Luciano گفته است: اگه آخه تو برات محدودیت معنی داشت که الان انقدر مطلب پست نمی کردی اینور اونور =| نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۵ در 13:13، SuperMAN گفته است: = اون روز تو ucp نماد اعتماد اومده بود شانسی روش کلیک کردم رفت ادرس خونه علی اینا با شماره تلفن اینا الان هرچی گشتم نبود نماده در 10 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اون روز تو ucp نماد اعتماد اومده بود شانسی روش کلیک کردم رفت ادرس خونه علی اینا با شماره تلفن اینا الان هرچی گشتم نبود نماده پیدا کردم هست نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 در 11 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اون روز تو ucp نماد اعتماد اومده بود شانسی روش کلیک کردم رفت ادرس خونه علی اینا با شماره تلفن اینا الان هرچی گشتم نبود نماده پیدا کردم هست مگه میشه، بیا سرور یه چیز توضیح بدم نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 زیبا بود نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeyDaR ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۸ در 00:25، 83mehrdad83 گفته است: پیدا کردم هست کجاست؟ XD همه بیان خونه علی XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 عججججججججججججججججججججججججججججججب |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱/۱۴ در 19:39، SuperMaN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم اره منم قبلا خونده بودم یک ماه پیش وقتم ازاد بود خواستم برای ارساکیا طرح بزنم زدم تو گوگل ارساکیا دیدم همینچیزا اومد تازه فکر کنم یک نمادی هم داشت دمت گرم که وقت گذاشتی ویرایش شده September 24, 2020 توسط AMiREpiCure نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۴ در 19:39، SuperMaN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم ایول حاجی چه حوصله ای داری نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۱۴ در 19:39، SuperMaN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم چه جالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 قشنگ و جالب بود نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱/۱۴ در 19:39، SuperMaN گفته است: سلام علیکم. من داشتم Arsacia.ir رو میدیدم که موس رفت رو اسمِ آرساکیا نوشته بود «نام قدیمی شهر رِی». منم تحقیقات انجام دادم و رفتم ویکی پدیا و شهر رِی... نام های قدیمی رو مرور کردم: آرساسیا، آرساکیا، ارشکیه، اروپس، اروپوس، اَلرّی، اورپا، اورپُس، ائوروپوس، بت رازیکایه، حضرت عبدالعظیم، دورا، رِ، راجیس، راجیش، راجیک، راز، رازی، رازوک، راژس، راک، راکس، راکیا، راگ، راگا، راگای، راگز، راگس، راگو، راگیا، راگیانا، رام اردشیر، رام پیروز (رام فیروز)، رائی، راورُپُس، رای، رغه، رک، رگ، رگا، رگس، رگه، ری ارشیر، ریشهر، شیخالبلاد، ماد پایین، ماد راجیانا، ماد رازی، ماد راگیان، ماد رگیانا، ماد سفیلا، محمدیه، مدی، ئوروپوس ----------------------------------------------------------------------- شهر ری یکی از شهر های قدیمی و ماندگار است که در شهر تهران واقع شده. چون مقاله درباره اسم آرساکیا هست میخوام راجع به همین صحبت کنم: این اسم واقعا زیباست و در زمان آشکانیان اسم ارساسیا، آرساکیا و ارشکیه را داشت. این شهر حتی اسم «رِ» را داشته و جزو کوتاه ترین اسم هست؛ در اسلام هم از اسمِ زرتشتیمانندِ خود کم کرده و از سمت آرساسیا به سمت رگ، رک و رگه رفته تا الان شده ری. من فقط خواستم همینو بگم که خیلیا نمیدونن _________________________________________ یه سوال هم برام پیش میاد که آیا @Ali مقیمِ رِی هست؟ قصد فضولی ندارم جالب بود نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.