FareWell ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: افراد مسابقه • توضیحات: با سلام خدمت ادمین مربوطه و بازدید کنندگان عزیز. این آقای کردمسابقه ی حدس Animlist/ گذاشتن ما هم جوین شدیم, ایشون انیم Knife1/ رو زدن و من هم این انیم رو تکرار کردم و 2-3 نفر دیگه هم همینطور اما ایشون افرادی که انیم رو درس زدن رو یکی یکی EKick/ کرد (جالب اینجاست که دفعه های قبل همرو با مینی گان کشت اما این دفعه EKick/) و من هم ریپورت دادم و با تلاش ادمین ها به مسابقه برگشتم اما ایشون باز هم دوباره ایشون منو کیل دادو از ایشون درخواسا فیلم و دلیل کیک کردن من رو دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس کیک دادنشونعکس کیل دادن بعد از ورود مجدد Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 سلام. مدارک شما بررسی شد و فرد مورد نظر 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک و دفاع از خود دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
newkurd ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، FareWell گفته است: این آقای کردمسابقه ی حدس Animlist/ گذاشتن ما هم جوین شدیم, ایشون انیم Knife1/ رو زدن و من هم این انیم رو تکرار کردم و 2-3 نفر دیگه هم همینطور اما ایشون افرادی که انیم رو درس زدن رو یکی یکی EKick/ کرد سلام اولا کجاست اون 2 3 نفری که درست زدن چرا چیزی نگفتن من /knife 1 رو زدم شما 2 رو زدید و اقتادید رو زمین قشنگ یادمه . خیلی های دیگه که شما میگید همین کارو کردن و کیک شدن از 4 تا خط چت و یه کیک چطوری روت شده شکایت کنی من نه شمارو میشناسم که بدونه دلیل کیک بدم نه عاشق چشم و ابرو بقیه شدم زمانی که شما نمیدونستی gta انلاین وجود داره من تو این سرور داشتم اونت میزاشتم اگه نمیخواستم جایزه رو بدم به اقای 2upac هم نمیدادم پس من هواسم به همه بود پس دلیلی نمیبینم من از اونت خودم فیلم بگیرم این شما هستید باید فیلم داشته باشید از ادمین تقاظا دارم اگه ایشون فیلم دارن ارسال کنن همه ببینن روز خوش ویرایش شده April 2, 2020 توسط newkurd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 شکایت بسته میشود بازیکن مورد نظر از سرور محروم شدند. -بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده