Lenovo ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 (ویرایش شده) درود فراوان بر @AcTuaL اسم تاپیک خراب است امکان ویرایش نیست شرمنده. چند ساله با ارساکیاگیم اشنا شدی؟ اسم واقعیت چیه؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟ بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ بهترین کلن؟ بهترین رفیقت؟ چند ساله داری پلی میدی؟ معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ فیلم هندی یا ترکی؟ تخت خواب یا زمین؟ ادمینی یا هلپری؟ دوچرخه یا اسکوتر برقی؟ گیم نت یا اتاق گیمینگ؟ بستنی یا یخ در بهشت؟ ویرایش شده April 4 توسط Lenovo 1 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 (ویرایش شده) سلام و درود فراوان خدمت شما دوست عزیز و حاضران گرامی؛ سال نوی همگی مبارک ( چه جالب اصلا نمیشناسمتون ممنون از ایجاد تایپک) 2 ساعت قبل، Lenovo گفته است: درود فراوان بر @AcTuaL اسم تاپیک خراب است امکان ویرایش نیست شرمنده. اصلا مشکلی نداره نیک نیم بنده صرفا بابت زیبایی با حروف بزرگ و کوچک یک مقدار بازی شده .. که بهرحال مهم حسن نیت شماست. بریم سراغ پاسخ سوالات 2 ساعت قبل، Lenovo گفته است: چند ساله با ارساکیاگیم اشنا شدی؟ از اواخر سال 2023 با جمعی از دوستان شروع کردیم که تاریخ دقیقش میفته به آبان ماه 1402 اسم واقعیت چیه؟ اسم بنده پوریاست (کوچیک شما) چند سالته؟ اواخر 17 اهل کجایی؟ استان آذربایجان غربی شهر ارومیه بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ من تنها قسمت حضور در دسته ملایم-فکشن مدیک رو داشتم که بنظرم این فکشن و کلاً دسته ملایم بدلیل عدم وجود درگیری متعدد با پلیر و کلنجار های دیگه کلا جزو بهترین ها برای من هستن اما نظر شخصیه و بلاخره هرکس سلیقه ای داره. بهترین کلن؟ fight club [BM] کلن رفیقم امین @fightClub که خودم هم توش حضور دارم و لیدرش جزو مهربانترین پلیر هاست ولی اگه بخوام کلن هایی که بدون حضور خودم تاییدشون میکنم رو بگم؛ Deadly Killers [D1] کلن ممدسیستانی عزیز که بهترین کلن برای تقویت مهارت ها و اشنایی و رفاقت با افرادی پایبند به اکیپ و رفاقت هست. Overall Family [OR] کلن امیربرلین عزیز همشهری خودم که جزو بهترین کلنا از نظر کسب درآمد و تقویت مهارت های وال هست. با وجود اختلافات بین این دو؛ هردو اکیپ دوستان من هستن و نمیخوام توی بحثاشون دخالت کنم.. بهترین رفیقت؟ بهترین رفیق از منظر صمیمی بودن و شباهت های اخلاقی برای من علیرضا (MrMt) هست. اما در کنارش بهترین رفیق از منظر پشتیبان و همدم بودن (در همه شرایط) ارمیا هست. @Hot بهترین رفیق از منظر منطقی بودن و شخصیت پخته هم اسماعیل هست. @Esse لجباز ترین و دلقک ترین اما کسی که با وجود اختلافات بینمون هنوزم از رفاقت باهاش پشیمون نشدم و خوشحال ام که اینجا هم اوردمش پارسا Parsa_Kenzo هست. خیلیاا هستن که برام خیلی لطف و محبت داشتن و جزو بهترین رفیقای من هستن از جمله افرادی که بالاتر ذکر کردم از اکیپا مثل امین و ممد و امیر و کسری و مکز و .. که خیلیا رو تازه شناختم از سرور و یا یکی دوساله رفاقت داریم اما خب افرادی که توی سه چهار سال جزوی از اکیپ و مجموعه ام بودن رو گفتم خدمتتون و تگشون کردم. چند ساله داری پلی میدی؟ از زمانی که آشنا شدم با سرور توش فعال بودم و حدودا سه سالی میشه اما خب کم بازی کردم و دوره ای بوده. معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ گیم/فیلم و سریال/مطالعه و تحقیقات درباره سخت افزار بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ بیشتر اهل آنلاین بودن هستم اما سعی بر این دارم که وقت مفیدی رو هم بزارم واسه Real موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ قطعا فیلم؛ موسیقی برام اولویت دومه و کتاب هم اولویت سوم اما سعی میکنم از هرسه بحد کافی بهره ببرم. اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ مالک (رفقا میدونن جریانو xD) ، پیرو عدالت ، اخلاق حرفه ای (ناحرفه ای گری کم نداشتیم ولی تصمیمات ابکی کمتری دارم) به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ پایدار بودن به رفاقت تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ خیلی ، دروغم کجا بود بحث و تصمیمات آنی با رفیقام کم نداشتم و آسیب هایی هم سرش دیدم. فیلم هندی یا ترکی؟ ترکی از جمله Kral Kaybedarse (نمیدونم غلط املایی دارم یا نه) و بعضی فیلما که مخصوصاً این فیلم فوق العاده خاصه. تخت خواب یا زمین؟ جفتشون ادمینی یا هلپری؟ ادمینی رو دوست دارم، سر اینکه پیگیری به شکایات از افراد مطرح متاسفانه با تق و لگ همراهه و برپایی عدالت دقیق خیلی بهتر از هلپری هست برای من دوچرخه یا اسکوتر برقی؟ دوچرخه گیم نت یا اتاق گیمینگ؟ اتاق گیمینگ بهتره بستنی یا یخ در بهشت؟ :))))) بستنی On TOP خیلی ممنون از شما بابت تهیه سوالات و همیشه در خدمت شما و مابقی رفقا برای پرسش و پاسخ های بیشتر هستیم. ویرایش شده April 4 توسط AcTuaL خطای تایپی !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1158216 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 3 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: سلام و درود فراوان خدمت شما دوست عزیز و حاضران گرامی؛ سال نوی همگی مبارک ( چه جالب اصلا نمیشناسمتون ممنون از ایجاد تایپک) اصلا مشکلی نداره نیک نیم بنده صرفا بابت زیبایی با حروف بزرگ و کوچک یک مقدار بازی شده .. که بهرحال مهم حسن نیت شماست. بریم سراغ پاسخ سوالات خیلی ممنون از شما بابت تهیه سوالات و همیشه در خدمت شما و مابقی رفقا برای پرسش و پاسخ های بیشتر هستیم. درود مجدد دوست عزیز نیازی به شناختن نیست مهم اینه که طرف مقابل ادم درست حسابی باشه طبق جوابای شما بنده حقیر ابد ذلیل خدا شما ادم بسیار اروم بخشنده و شوخ و با ادب هستید بنده حقیر متوجه شدم شاید کسی رو نشناسم ولی از اینکه یه ارتباط ریزی داشته باشم شاید اطلاعاتم بیشتر بشه درمورد دوستی امید وارم همیشه سلامت باشید تا درود دیگری بدرود. 1 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1158538 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 37 دقیقه قبل، Lenovo گفته است: درود مجدد دوست عزیز نیازی به شناختن نیست مهم اینه که طرف مقابل ادم درست حسابی باشه طبق جوابای شما بنده حقیر ابد ذلیل خدا شما ادم بسیار اروم بخشنده و شوخ و با ادب هستید بنده حقیر متوجه شدم شاید کسی رو نشناسم ولی از اینکه یه ارتباط ریزی داشته باشم شاید اطلاعاتم بیشتر بشه درمورد دوستی امید وارم همیشه سلامت باشید تا درود دیگری بدرود. قربان شما دوست عزیز کاملاً درست میفرمایید. این از لطف و ادب و شخصیت شماست دوست گرامی انشالله که با شما هم آشنا بشیم حتماً حتماً. همچنین شما هم سلامت و سرافراز باشید موفق باشید. !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1158575 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wuzi ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 بیا یکم اشنا میشیم @AcTuaL 1- بخاطر لامبو حاضری چیکار کنی؟ 2-۲ میل پول تو بانکته اگه پولو انتخاب کنی - @ImAydin یا 2 میل پول 3-چرا ۳ ساله بقول خودت تو گیمی لولت ۲۲ ؟ 4-با /sleep یا VPS آشنایی داری؟ 5-بهترین سرور سمپ ایران رو بگو 6-نظرت در مورد [OuT] ؟ 7- [OuT] یا [OR] 8-لیدری [M] یا رنک یک [BM] 9- کیا رو حاضری بخاطر لامبو بفروشی 10-نظر در مورد این بانوی پاکدامن چیه @TeDy 11-من یا سانرایس 12-D1 و BM دعواشون میشه باهم فایت بدن چند چند کی برنده میشه 13-چرا لامبو دوس داری 14-فکر میکنی تو دوعل با من چند بار بتونی زنده بمونی؟ 15-چرا برای لامبو مثل @Sistani نمیری شب تا صبح اتوبوس کار کنی مثل همین ممد سیستانی و Hajmahdi. ME: My GIRLFREIND: THE TOWER BLOCKS RISE LIKE BROKEN TEETH Apathy - EsDeeKid 1:23/1:50 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1158965 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 2 ساعت قبل، Wuzi گفته است: بیا یکم اشنا میشیم @AcTuaL 1- بخاطر لامبو حاضری چیکار کنی؟ job-faction 2-۲ میل پول تو بانکته اگه پولو انتخاب کنی - @ImAydin یا 2 میل پول دو میل پول رو میخوام چیکار ؛ آیدین آدم خوبیه ارزشش بالاتر از این حرفاست بنظرم 3-چرا ۳ ساله بقول خودت تو گیمی لولت ۲۲ ؟ میتونی از ارمیا بپرسی ؛ بقول خودم هم نیست از NUCP ببین. کم بازی کردم و بعد اومدن علیرضا یعنی از پارسال شروع نسبی ای داشتم. 4-با /sleep یا VPS آشنایی داری؟ دارم اما اصلا لازم نیست چون pc هست ولی نمیزارم توی شرایطی که خیلیا دم صف نونوایی سرور ان 5-بهترین سرور سمپ ایران رو بگو سرور RP توی بستر فروم نمیشه اسمی برد اما RPG بنظرم آرساکیا 6-نظرت در مورد [OuT] ؟ لطفاً سوالات حاشیه ای نپرسید؛ من نمیشناسم چون اصلا توش نبودم که نظری بدم و هیچ ربطی به قضایای OR و D1 هم نداره میانه ام با ممبراش 7- [OuT] یا [OR] این مورد هم بستگی به نظر شخصی خودتون داره ؛ من با لیدر [OR] رفاقت و اشناییت دارم اما توی مقایسه کلن اش نظری ندارم شاید OuT یا OR تو زمینه های مختلفی از هم بهتر باشن 8-لیدری [M] یا رنک یک [BM] اکیپی که رفیقم امین زده و داره با شرایط سخت پول XP مناسب بچه ها رو تامین میکنه فقط برای اینکه دور هم باشیم ؛ هرچند هم کلن لول پایین و ساده ای هم داشته باشیم این رفاقت بینمونه که مارو میسازه و مهم نیست رنک ساب لیدری شو داشته باشم یا 1 ؛ مهم اینه رفیقم مالکشه و بهم ارزش قائله . 9- کیا رو حاضری بخاطر لامبو بفروشی مالک کسی نبودیم که بفروشیمش یا نه. رفیقهای صمیمیم که کنارمن میدونن از آرساکیا خیلی خیلی محیط های تاپ تری خارج از سمپ و SA داشتیم و همه این شرایطی که براشون تهیه میکردم بخاطر خودشون و رفاقت مون بود و بیشرف هایی که تضاهر به دوستی میکنن رو اصلا نمیفروشیم بخاطر هیچی چون ارزش ندارن ! همون دک اشون بخوره کافیه خودش برام از اموال سمپ حداقل بهتره 10-نظر در مورد این بانوی پاکدامن چیه @TeDy نمیشناسم ولی امیدوارم موفق باشن. 11-من یا سانرایس تو، با اینکه تضاد حسن نیت اتم با بعضی سوالا نشون دادی ولی خب چیبگم زیاد نمیشناسمت نیکت توی فرند هام هست ولی یادم رفته کی هستی:/ 12-D1 و BM دعواشون میشه باهم فایت بدن چند چند کی برنده میشه دعواشون نمیشه؛ ممد سیستانی رفیق ماست و لیدر سابق منو امین هم بوده. جدای اون ارمیا ای که بسیار براش ارزش و احترام قائلم و رفیقمه و همچنین اسماعیل عزیز توی دیمایس هستن و امکان نداره فایتی صورت بگیره اونم در شرایطی که ما و DC میانه خوبی داریم + توی کار کل کل هم نیستیم. @fightClub 13-چرا لامبو دوس داری اگه استندی کمتر از 1 میل هم داشت باز دوستش میداشتم چون کلاً من و Lamborghini میانه دو طرفه ای داریم سر خیلی از مدل های حقیقیش .. 14-فکر میکنی تو دوعل با من چند بار بتونی زنده بمونی؟ من با کسی کل نمیکنم که پام برسه به دوئل و ادعا ای هم نیست شاید زدم شاید خوردم الله اعلم. 15-چرا برای لامبو مثل @Sistani نمیری شب تا صبح اتوبوس کار کنی مثل همین ممد سیستانی و Hajmahdi. توی bus خیلی کار کردم. خیلی بیشتر از چیزی که براش تلاش میکنم وقت گذاشتم بهش و باز هم وقت میزارم، ممد سیستانی و حاج مهدی (با ایشون اشناییت ای ندارم) خیلی کار بزرگتری از زدن گلد انجام دادن و اراده و تلاششون قابل تحسین و افتخاره و من هم سعی میکنم ولی تدریجی عه گاها هم میرم و میام معلوم نیست وضعیت ام.. منکه میدونم خصومت شخصی هم داری با اینکه حتی یادم رفته کی هستی ولی خب. بازم مرسی از سوالات. !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1159216 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sistani ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 13 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: منکه میدونم خصومت شخصی هم داری با اینکه حتی یادم رفته کی هستی ولی خب. اقا پوریای گل این دوستمون خودیه فقط سوالات تو ذهنشو پرسیده👀 16 ساعت قبل، Wuzi گفته است: D1 و BM دعواشون میشه باهم فایت بدن چند چند کی برنده میشه 🍁 ما با عضو Old بکسمون هیچوقت نمیریم تو حاشیه و مطمئنم اونم همچین کاریو نمیکنه بلاخره همه از یه خانواده هستیم [D1]پایدار◾ 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1160461 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 4 ساعت قبل، Sistani گفته است: اقا پوریای گل این دوستمون خودیه فقط سوالات تو ذهنشو پرسیده👀 آره ستونم توی پیوی بهم گفت فهمیدم اصلا کیه 4 ساعت قبل، Sistani گفته است: 🍁 ما با عضو Old بکسمون هیچوقت نمیریم تو حاشیه و مطمئنم اونم همچین کاریو نمیکنه بلاخره همه از یه خانواده هستیم [D1]پایدار◾ خیلی نکته خوب و مهمی رو گفتی حاجی جان دقیقا همینطوره 🔥💯 1 !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1160600 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 در ۱۴۰۵/۱/۱۶ در 01:54، AcTuaL گفته است: قربان شما دوست عزیز کاملاً درست میفرمایید. این از لطف و ادب و شخصیت شماست دوست گرامی انشالله که با شما هم آشنا بشیم حتماً حتماً. همچنین شما هم سلامت و سرافراز باشید موفق باشید. عجیبه سه سال تو گیم باشی تازه لول 22 هستی من چهار ساله هستم تو گیم اگه درست بگم ولی لول 19 ام 😂 1 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1160970 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 ۱ ساعت قبل، Lenovo گفته است: عجیبه سه سال تو گیم باشی تازه لول 22 هستی من چهار ساله هستم تو گیم اگه درست بگم ولی لول 19 ام 😂 طبیعیه داداش هدف نداشته باشی از بازیت لولت زیاد نمیاد بالا چون خودتم خوشت نمیاد بازی کنی.. !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1161126 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 (ویرایش شده) 7 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: طبیعیه داداش هدف نداشته باشی از بازیت لولت زیاد نمیاد بالا چون خودتم خوشت نمیاد بازی کنی.. نکع خوشم نمیاد حوصله ندارم کار کنم انگیزه ندارم 7 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: طبیعیه داداش هدف نداشته باشی از بازیت لولت زیاد نمیاد بالا چون خودتم خوشت نمیاد بازی کنی.. وقتی نصف شب ادمین بیاد تو اکانتت نفهمی کیه بعد بیاد پولتو بکشه بالا ماشینتو بکشه بالا بعد بگه توحین به ادمین خیلی زور داره مخصوصا وقتی لولت کم باشه و نفهمی چجوری شکایت کنی نفهمی اکانت فروم چجوری بسازی طرف اومده بمن سندکینگ داده 800ک خیلی وقت پیش فک کنم لول 14 بودم داده بعد رفته شکایت کرده من کلاهبرداری کردم 😐 ادمین رامتین هم هزار ماشاالله همش مارو بن کرد عین چندبارم پول بنزو داشتم نمیدونم از قصد میزدن توحین به ادمین من اون موقعه اصن کاری به ادمین نداشتم ریپورت نمیدادم که توحین باشه ادمینم قفلی وقتی پول بنزو داشتم بن میکرد حالا یه بار دوبار فش دادم ولی بقیش خدایی زور بوده ویرایش شده April 6 توسط Lenovo بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1161883 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sistani ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 1 ساعت قبل، Lenovo گفته است: وقتی نصف شب ادمین بیاد تو اکانتت نفهمی کیه بعد بیاد پولتو بکشه بالا ماشینتو بکشه بالا بعد بگه توحین به ادمین خیلی زور داره مخصوصا وقتی لولت کم باشه و نفهمی چجوری شکایت کنی نفهمی اکانت فروم چجوری بسازی طرف اومده بمن سندکینگ داده 800ک خیلی وقت پیش فک کنم لول 14 بودم داده بعد رفته شکایت کرده من کلاهبرداری کردم 😐 ادمین رامتین هم هزار ماشاالله همش مارو بن کرد عین چندبارم پول بنزو داشتم نمیدونم از قصد میزدن توحین به ادمین من اون موقعه اصن کاری به ادمین نداشتم ریپورت نمیدادم که توحین باشه ادمینم قفلی وقتی پول بنزو داشتم بن میکرد حالا یه بار دوبار فش دادم ولی بقیش خدایی زور بوده اینجا گرگ نباشی حقتو میخورن متاسفانه تمرکز کن روی زندگیت گلم برا گیم زدن وقت زیاده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1162076 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 2 ساعت قبل، Lenovo گفته است: نکع خوشم نمیاد حوصله ندارم کار کنم انگیزه ندارم وقتی نصف شب ادمین بیاد تو اکانتت نفهمی کیه بعد بیاد پولتو بکشه بالا ماشینتو بکشه بالا بعد بگه توحین به ادمین خیلی زور داره مخصوصا وقتی لولت کم باشه و نفهمی چجوری شکایت کنی نفهمی اکانت فروم چجوری بسازی طرف اومده بمن سندکینگ داده 800ک خیلی وقت پیش فک کنم لول 14 بودم داده بعد رفته شکایت کرده من کلاهبرداری کردم 😐 ادمین رامتین هم هزار ماشاالله همش مارو بن کرد عین چندبارم پول بنزو داشتم نمیدونم از قصد میزدن توحین به ادمین من اون موقعه اصن کاری به ادمین نداشتم ریپورت نمیدادم که توحین باشه ادمینم قفلی وقتی پول بنزو داشتم بن میکرد حالا یه بار دوبار فش دادم ولی بقیش خدایی زور بوده نمیشه با فساد مبارزه کرد فساد و تبانی و کثافت کاری هرجایی هست؛ زمانه خیلی خراب شده از گیمی که بازیکناش فرزند ها و نسول جوان مملکت هستن و تک تکشون توی خانواده های مختلفی بزرگ شدن نمیشه انتظار رفت فساد برای درصدی ها فقط باشه و اکثریت از مفهوم انسان شریف بودن چیزی بلد باشن! ادمینی که ریپورت رو بجای بررسی جریان بیاد فقط اسم شاکی و اسم مظنون رو ببینه و براش مهم این باشه کدوم قویتر و سودمند تره علت کارش از دلیل همون قاضی حقیقی ای سرچشمه گرفته که توی بازی زندگیش همچین رولی رو اجرا میکنه! ادمین و قاضی شخص خاصی نیستن بلکه نمادن! من نمیشناسم فرد ذکر شده توسط شمارو؛ ولی میدونم خالق شما و اون فرد و من میدونه حق با کی بوده . 49 دقیقه قبل، Sistani گفته است: اینجا گرگ نباشی حقتو میخورن متاسفانه تمرکز کن روی زندگیت گلم برا گیم زدن وقت زیاده دقیقا، یه مثال؛ @Lenovo همین آقا ممد، قدرت داره اونم سر مهارت هاش نه پول Real To Cash ! اراده اش واسه خیلیا قفله واسه من هم قفله! همین چند روز پیش یه نفر که سرجمع یکسال نیست توی سرور حضور داره و فکر کنم اصلا مفهوم جاب / راب / تلاش / سختی براش از پلیر لول 3 ای که الان داره باس میرونه دورتره! اومد بی احترامی کرد به جمع افرادی که با زحمت گیم رو دنبال میکنن که شاملش میشیم و بقولی پیشوای این راه هم جناب ممدسیستانی عزیزه ! تحت چه نیرویی بی احترامی کرد؟ لول فیکش که با اسلیپ و vps زده؟ اجتماع نبوغ اش توی الگوریتم بازی کردنش که صفره ؟ اعتبارش که سر شخصیت بزرگش ساخته باشه ؟ هیچ چیز ! فقط قدرت پول تزریقی زیادش ! حالا ما توی بکس جوابشو دادیم؛ توی سرور دید پلیر جماعت به اونه سر اینکه پولش زیاده پس قدرت داره! این آدم توی شکایتی گناهکار باشه سر لامبو های توی اکانتش نسبت به ما حتما از دید خیلیا قوی تر و باحق دیده میشه! !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1162166 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 (ویرایش شده) 16 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: نمیشه با فساد مبارزه کرد فساد و تبانی و کثافت کاری هرجایی هست؛ زمانه خیلی خراب شده از گیمی که بازیکناش فرزند ها و نسول جوان مملکت هستن و تک تکشون توی خانواده های مختلفی بزرگ شدن نمیشه انتظار رفت فساد برای درصدی ها فقط باشه و اکثریت از مفهوم انسان شریف بودن چیزی بلد باشن! ادمینی که ریپورت رو بجای بررسی جریان بیاد فقط اسم شاکی و اسم مظنون رو ببینه و براش مهم این باشه کدوم قویتر و سودمند تره علت کارش از دلیل همون قاضی حقیقی ای سرچشمه گرفته که توی بازی زندگیش همچین رولی رو اجرا میکنه! ادمین و قاضی شخص خاصی نیستن بلکه نمادن! من نمیشناسم فرد ذکر شده توسط شمارو؛ ولی میدونم خالق شما و اون فرد و من میدونه حق با کی بوده . دقیقا، یه مثال؛ @Lenovo همین آقا ممد، قدرت داره اونم سر مهارت هاش نه پول Real To Cash ! اراده اش واسه خیلیا قفله واسه من هم قفله! همین چند روز پیش یه نفر که سرجمع یکسال نیست توی سرور حضور داره و فکر کنم اصلا مفهوم جاب / راب / تلاش / سختی براش از پلیر لول 3 ای که الان داره باس میرونه دورتره! اومد بی احترامی کرد به جمع افرادی که با زحمت گیم رو دنبال میکنن که شاملش میشیم و بقولی پیشوای این راه هم جناب ممدسیستانی عزیزه ! تحت چه نیرویی بی احترامی کرد؟ لول فیکش که با اسلیپ و vps زده؟ اجتماع نبوغ اش توی الگوریتم بازی کردنش که صفره ؟ اعتبارش که سر شخصیت بزرگش ساخته باشه ؟ هیچ چیز ! فقط قدرت پول تزریقی زیادش ! حالا ما توی بکس جوابشو دادیم؛ توی سرور دید پلیر جماعت به اونه سر اینکه پولش زیاده پس قدرت داره! این آدم توی شکایتی گناهکار باشه سر لامبو های توی اکانتش نسبت به ما حتما از دید خیلیا قوی تر و باحق دیده میشه! من فقط دلم میخواد بدونم چرا ادمین باید پول رو بالا بکشه چرا وقتی گفتم بیا روبیکا تو چت بازی تبلیغات حساب شد سوپر جی تی منو نبرد؟ با 50ک پولم خیلی دلم میخواد بدونم چرا فردی که گفتم هم همون Ramtin هستش یبار سر سندگینک از ینفر قرض کردم 100کا گفتم تا یماه دیگه میدم فردای اون روز اومد گفت پول منو بده حرو..... من رو ریکورد بودم از موقعه ای که گفتم بده قرض پولشو دادم چند ساعت بعدش بن شدم دلیل؟ بیه احترامی به ادمین مدرک بنده رو قبول نکردن چون پول زیر دستی گرفته بودن 17 ساعت قبل، AcTuaL گفته است: نمیشه با فساد مبارزه کرد فساد و تبانی و کثافت کاری هرجایی هست؛ زمانه خیلی خراب شده از گیمی که بازیکناش فرزند ها و نسول جوان مملکت هستن و تک تکشون توی خانواده های مختلفی بزرگ شدن نمیشه انتظار رفت فساد برای درصدی ها فقط باشه و اکثریت از مفهوم انسان شریف بودن چیزی بلد باشن! ادمینی که ریپورت رو بجای بررسی جریان بیاد فقط اسم شاکی و اسم مظنون رو ببینه و براش مهم این باشه کدوم قویتر و سودمند تره علت کارش از دلیل همون قاضی حقیقی ای سرچشمه گرفته که توی بازی زندگیش همچین رولی رو اجرا میکنه! ادمین و قاضی شخص خاصی نیستن بلکه نمادن! من نمیشناسم فرد ذکر شده توسط شمارو؛ ولی میدونم خالق شما و اون فرد و من میدونه حق با کی بوده . دقیقا، یه مثال؛ @Lenovo همین آقا ممد، قدرت داره اونم سر مهارت هاش نه پول Real To Cash ! اراده اش واسه خیلیا قفله واسه من هم قفله! همین چند روز پیش یه نفر که سرجمع یکسال نیست توی سرور حضور داره و فکر کنم اصلا مفهوم جاب / راب / تلاش / سختی براش از پلیر لول 3 ای که الان داره باس میرونه دورتره! اومد بی احترامی کرد به جمع افرادی که با زحمت گیم رو دنبال میکنن که شاملش میشیم و بقولی پیشوای این راه هم جناب ممدسیستانی عزیزه ! تحت چه نیرویی بی احترامی کرد؟ لول فیکش که با اسلیپ و vps زده؟ اجتماع نبوغ اش توی الگوریتم بازی کردنش که صفره ؟ اعتبارش که سر شخصیت بزرگش ساخته باشه ؟ هیچ چیز ! فقط قدرت پول تزریقی زیادش ! حالا ما توی بکس جوابشو دادیم؛ توی سرور دید پلیر جماعت به اونه سر اینکه پولش زیاده پس قدرت داره! این آدم توی شکایتی گناهکار باشه سر لامبو های توی اکانتش نسبت به ما حتما از دید خیلیا قوی تر و باحق دیده میشه! از چه مسئله به چه مسئله ای رسیدیم اقا بیخیال 😂 ویرایش شده April 7 توسط Lenovo 1 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163403 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeDy ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 عجب صحبتای باران کمی آهسته تر؛ اینجا کسی در خانه نیست. من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163505 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BruceWayne ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 35 دقیقه قبل، TeDy گفته است: عجب صحبتای راستیتش از صحبت هایی که هیچوقت چیزی رو نمیتونم عوض و بهتر کنم دیگه خسته شدم و خوشم نمیاد. !A Person who Knows Dark Knight .End Of The Line لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163553 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeDy ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 43 دقیقه قبل، AcTuaL گفته است: راستیتش از صحبت هایی که هیچوقت چیزی رو نمیتونم عوض و بهتر کنم دیگه خسته شدم و خوشم نمیاد. دقیقا باران کمی آهسته تر؛ اینجا کسی در خانه نیست. من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163626 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mael ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 در ۱۴۰۵/۱/۱۶ در 01:07، Lenovo گفته است: درود مجدد دوست عزیز نیازی به شناختن نیست مهم اینه که طرف مقابل ادم درست حسابی باشه طبق جوابای شما بنده حقیر ابد ذلیل خدا شما ادم بسیار اروم بخشنده و شوخ و با ادب هستید بنده حقیر متوجه شدم شاید کسی رو نشناسم ولی از اینکه یه ارتباط ریزی داشته باشم شاید اطلاعاتم بیشتر بشه درمورد دوستی امید وارم همیشه سلامت باشید تا درود دیگری بدرود. شما که انقدر بخشنده هستید واسه ماهم تایپ ایجاد میکنید؟😂😂😅😅😅 We will not go back, because history will never bring back the people who have suffered so much. We are the phoenix; a generation that survived amidst its own ashes 1404/10/18 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163773 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 6 دقیقه قبل، Mael گفته است: شما که انقدر بخشنده هستید واسه ماهم تایپ ایجاد میکنید؟😂😂😅😅😅 تاپیک؟ 👌 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163783 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mael ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 2 دقیقه قبل، Lenovo گفته است: تاپیک؟ 👌 خیلیم عالی 👍🏿 We will not go back, because history will never bring back the people who have suffered so much. We are the phoenix; a generation that survived amidst its own ashes 1404/10/18 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163792 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 هم اکنون، Mael گفته است: خیلیم عالی 👍🏿 👌 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1163794 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenovo ارسال شده در April 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۱/۱۸ در 19:27، TeDy گفته است: عجب صحبتای عجب کراچی ماشاالله ویرایش شده April 8 توسط Lenovo 1 بی قرار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1165473 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 این تاپیک به دلیل عدم فعالیت بسته شد. Valar morghulis لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111553-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-actual/#findComment-1199511 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده