Pinkgirl ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هیچ کسی • توضیحات: با سلام ایشون درHelpmeازشون سوال میکنم در مورد یک کلمه میگه برو ببین جوابتو تو شکایت چی میدن عجیب هست من یک سوال دیگه هم میکنم بعدش یک سوال اخر میمونه مشکلم حل شه میگم مرسی اما جمله تموم نمیشه تو helpme میگه bedrudمیبنده این یعنی از وظیفش میخواد بره کنار از زیر کار در رفتن به قولی ,حالا ما که تازه وارد نیستیم اما اگه یک بازیکن تازه وارد باشه اینطوری سریع پاسخ شو بدین فکر نکنم...جواب گو باشه این کارتون • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 31, 2020 توسط Pinkgirl لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Pinkgirl مشکلی در روند پاسخگویی وجود ندارد، شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده