MSina ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم:( توضیحات: سلام من تو event بودم که پینگم رفت بالا و نتم قطع شد و کلا از بازی رفتم بیرون فرداش که اومدم دیدم به خاطر چیت توسط ادمین mahdi بن شدم من تازه اومدم تو بازی اصلا چیتم کجا بود فکر کنم به خاطر پینگ بالا تیر نمیخوردم و همینطور اومد بن کرد استاد mahdi حتما رسیدگی کنید خیلی ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): اصلا فکرش نمیکردم بن شم و هیچ مدرکی هم ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 @MSina با سلام خدمت شاکی محترم ، مدارک به مدیریت ارسال شده است ، من موندم وقتی اینترنتتون قطع میشه چجوری هنوز تو بازی میتونید حرکت کنید. 1 ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @MSina شکایت شما قبول و آنبن شدید و همچنین ادمینِ مربوطه اخطار دریافت کرد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده