Neon ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون اومده چک پی سی بنده یه فایل شرتکات قدیمی پیدا کرده بن کرده درخواست دارم فیلم چک پی سی رو بگیرید ازش تا متوجه بشید که بنده به نا حق بن شدم و اینکه مورد دوم ادمین احسان هم شاهد هستن ایشون به اشتباه بنده رو بن دائم کردن در حالی که باید 30روز بن میکردن و بنده الکی 2کا گلد ضرر کردم 1 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 با سلام در 17 ساعت قبل، cjmilad گفته است: سلام ایشون اومده چک پی سی بنده یه فایل شرتکات قدیمی پیدا کرده بن کرده طبقِ قانون: نقل قول شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) در 17 ساعت قبل، cjmilad گفته است: ایشون به اشتباه بنده رو بن دائم کردن در حالی که باید 30روز بن میکردن شکایت شما در این باره قبول شد و ادمینِ مربوطه SV دریافت کرد. 1 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده