Matin6990 ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: حدود 1 2 هفته پیش من یه معامله بالا استند کردم با رضایت طرف بعد از یک هفته ماشینو فروخته دلالی هم کرده اومده شکایت کرده که پولو بگیره که معلوم بود که ادمین یا رفیقشه یا آشنا چون سری اول که بنم کرد نزاشت ریپورت ادمین بدم و برم فروم چک کنم تحدید کرد گفت بری فروم چک کنی ریکونکت بخوری بن میزنم که بعد یکم حرف زدن این کارم کرد بنم زد که وقتی آن بن کردم یه ادمین دیگه به همراه همون ادمین قبلی دوباره تحدید به بن کردن من مجبور شدم پولو بزنم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110579-%D8%AA%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%86-dictator/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 در ۱۴۰۵/۱/۸ در 15:42، Matin6990 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: حدود 1 2 هفته پیش من یه معامله بالا استند کردم با رضایت طرف بعد از یک هفته ماشینو فروخته دلالی هم کرده اومده شکایت کرده که پولو بگیره که معلوم بود که ادمین یا رفیقشه یا آشنا چون سری اول که بنم کرد نزاشت ریپورت ادمین بدم و برم فروم چک کنم تحدید کرد گفت بری فروم چک کنی ریکونکت بخوری بن میزنم که بعد یکم حرف زدن این کارم کرد بنم زد که وقتی آن بن کردم یه ادمین دیگه به همراه همون ادمین قبلی دوباره تحدید به بن کردن من مجبور شدم پولو بزنم • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام شکایت شما رد شد هیچ مدارکی قرار ندادید موفق باشید بسته شد در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110579-%D8%AA%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%86-dictator/#findComment-1154595 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده