MHI ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کله سرور • توضیحات: ایشون King_knight به ریزن ساسپند کسی بن داده , که اصلا این فرد ساسپند نیست. در لیسته ساسپند ها کسی به نام AbolViper نمیبینم • مدارک (فیلم یا عکس): 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شاکی محترم @Mhi 1. بنده با هیچ کسی مشکلی ندارم و پیرو قوانین هستم 2. خیلی از مطالب رو خیلی جاها نزده, شخص AbolViper خودشون در جریان کامل ساسپند بودنشون هستند ایشون نه تنها از وار و دسته متوسط ساسپند هستند بلکه از اومدن به سرور هم محروم هستند 3. خیلی ممنون از این که خودتون قبول دارید این شخص AbolViper بوده 4.من نیازی به پاسوخ گویی به این شکایت نداشتم زیر خود فرد محرو شده باید شکایت میکردند اما برای اگاه سازی شما پاسخ دادم. 5. منم مثل شما از این که نزدیک به سه ساعت وقت برای وار گذاشتم و در انتها به دلیل و جود افراد ساسپند تمام این زمان به حدر رفت واقعا ناراحت هستم و شما رو درک میکنم. موفق باشید. 1 °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Mhi نقل قول شکایت از کارکنان (ادمینها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود) +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده