GSSaeed ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: slap بی مورد! • مدارک (فیلم یا عکس): ! ویرایش شده March 25, 2020 توسط GSSaeed شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 سلام و درود فراوان من وقتی شمارو اسلپ دادم قصدم بر طرف شدن مشکل شما بود که شما داخل ماشین گیر کرده بودی و با اسلپ که دادم به شما دوست عزیزم آسیبی نزدم که شما اومدید و از من شکایت میکنید عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GSSaeed ارسال شده در March 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 دوست عزیز وقتی شما فحش سطح بالا توی /w میدید چرا باید به من کمک کنید و منو نجات بدین؟ دروغ هم حدی داره واقعا شما چند مورد منو اسلپ دادید که دوتاش رو اینجا مشاهده میکنید بار های اول فکر کردم دستتون خورده ولی بعد متوجه شدم که رسما با من مشکل دارید لطف کنید مدرک این که من تو ماشین گیر کرده بودم رو بدین چون اسلپ دادن شما باعث آزار من شده شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 با سلام شکایت شما قبول شد و 1 روز از زمان هاستر ایشون کسر شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده