رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Glocky.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Hazzard.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

TypeShit.png

Average.png

و تمامی اعضای فکشن LSV.

• توضیحات: 

با سلام و درود. در تاریخ 23-03-2026 ساعت 21:00 فستیوال قرار بود برگذار بشه. Atiye یکی یکی ایدی ها رو زد و بچه ها رو برد جلوی

HQ LSV تا عکس رو بگیرن من مونده بودم منم ایدیمو نوشتم و منم بردن و به محض اینکه Tp شدم اونجا فقط سه کلمه به شوخی گفتم "داشتیم وال میزدیم".

بلافاصله Ramtin من رو ریسپاون کرد و داخل چت چندین بار محترمانه تکرار کردم که لطفا منم بیارید تو عکس باشم! گفت نه حتما والت مهم تره برو وال بزن.

بار دیگه اصرار کردم از چندین نفر دیگه که منم بزارن اونجا تو عکس باشم و هیچکس از بین 4 5 تا ادمین جواب من رو نمیداد. با لحن مسخره به من میگفتن که Zerox راضی نیست

باید راضیش کنی تا بزاره بیای. من تگش کردم جواب نداد و رسما بی احترامی شده بود به من. نوشتم که اگه مجازاتی نداره من خارج بشم از بازی (نشدم) و بعد Endway گفت که

یه AV میگیری فعلا. من دلیلش رو داشتم میپرسیدم که همزمان با Chat Off ادمین Endway نوشتم مهم نیست! بعد از این مکالمه ها من دو تا FW گرفتم و درجا از فکشن اخراج شدم.

سوال من الان اینه که واقعا حقم Fp80 شدن بود؟! مگه چیکار کردم که مجازاتش دریافت 2 تا FW و اخراج از فکشن بود؟

• مدارک (فیلم یا عکس): 

از ادمین های مربوطه و لیدر درخواست کنید!

لیدر محترم LSV خطایی نکرده و دستور ادمین ها رو اجرا کرد فقط! خواهان مجازات لیدر نیستم.

• هاها 1
  • ناراحت 1

CryBaby

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109849-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-hazzard/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود خدمت شاکی محترم @Glocky.

شکایت شما رد شد.

همونطور که گفتید و میدونید مجازات شما توسط ادمین های مدیریتی اعلام شده است.

عملکرد لیدر مربوطه صحیح میباشد.

موفق باشید.

+بسته شد.

• هاها 1

4d13-ef6d30-25police.gif

a92a-5f4a12-25GIF-20250812-210151-181.gi

4d13-ef6d30-25police.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109849-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-hazzard/#findComment-1138113
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• ZeRoX موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...