BenyamiN ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام، بنده داخل event دو تا c4 گذاشتم و منفجرش کردم و بعدش دیدم که واسه همیشه بن شدم ، اگه این یه نوع kamikaze است که بنده باید ajail بشم اگه به هم زدن نظم event هست که تا اونجا من یادم هست واسه همیشه بن نداره و نکته جالبش اینه دلیل بن به هم زدن نظک سروره، ایا با 2 تا c4 اونم داخل event نظم کل سرور به هم میریزه ؟ یعنی این سرور به دو تا c4 بنده ؟ امیدوارم پستم اک نشه • مدارک (فیلم یا عکس): قوانین سرور و ucp 1 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @BenyamiN شما در جشن سرور ایجاد مزاحمت کردید و اونتی در آن زمان نبوده و گفته شده که هرکی C4 بزاره بن میشود اما شما این موضوع را گوش نکردید. لذا فاندر شما را آنبن کرده. عملکردِ خود را اصلاح نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده