HesamTigoniS ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. ادمین مربوطه رو میبینیم که 3 نفر با توجه به تصاویر سال نو رو تو /ad تبریک گفتن و نه کیک شدن و نه ادشون کنسل شد. وقتی من میزارم کیکم میکنه و /ad یکی از دوستام .Akbar. رو کنسل میکنه و میگه /ad جای تبریک گفتن نیست درحال که بعد کنسل شدن /ad ایشون 3 نفر تبریک میگن. لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Hesamii ادمین @JayDeN 24 ساعت فرصت برای ارائهِ دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 من همون جا آنلاین شدم هر ad بود کنسل کردم این ad هایی که شما گذاشتی مال قبل از انلاین شدنه من هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 با سلام ادمینِ مربوطه زمانی که اون افراد این AD رو دادند در سرور حضور نداشتند وقتی وارد شدن شما رو کیک دادند. همچنین ادمین های آنلاینی که در اون ساعت بودند باید کنسل میکردند که نکردند. شکایت شما رد شد. (ادمینِ مربوطه در تیم کارکنان حضور ندارند). +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده