ZombieRanger ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 سلام من یه اکانتی دارم رمزشو فراموش کردم ایمیل نداره اگه داشته باشه هم ایمیلش رو غیر فعال کردم به تلفن هم وصل نشده خواستم ببینم راه دیگه ای هست که اکانتمو پس بگیرم یا نه؟ نام اکانت: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cyber ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 در 10 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: سلام من یه اکانتی دارم رمزشو فراموش کردم ایمیل نداره اگه داشته باشه هم ایمیلش رو غیر فعال کردم به تلفن هم وصل نشده خواستم ببینم راه دیگه ای هست که اکانتمو پس بگیرم یا نه؟ نام اکانت: سلام برای منم چنین اتفاقی رخ داد ولی با پیگیری هایی که انجام دادم غیر قابل برگشت هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 به علی پیام شخصی بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 همچین کاری غیر ممکن است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده