رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

علی جان فک کنم معلم کار و فناوری نداشتن 😂 @Ali

ادب نشانه ترس نیست🥷

1133643-SuXiMou47741_InShot_20260602_165549683.jpg

اشتباهون تو زندگی

این بود که به خیلیا گفتیم داداش

• پاسخ 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

داش خیلی سخت شده  امیدوارم تا عیید درستش کنین .

1b54-InShot-20260525-211728104.gif

afdc-InShot-20260515-082331257.gif

5448-InShot-20260525-205534699.gif

Me

1182177-Heisrex

رو هر چیزی زوم نکن ، کیفیتش میاد پایین 

دمت تون گرم تا یه حدودی خوب بود تغییرش

اما تا یه حدود زیادی خیلی بد شد 😂

الان بجز همون منطقه قدیمی که شلوغ بود 

کل شهر هم شلوغ شد 

بعد خدا خیرت بده میدونی تراک شلوغه اومدی برای بارر health  گذاشتی نمیدونی افراد 

مریض زیاد هست شلوغی توی تراک هم هست 

من خودم اومدم برام شغلش رو امتحان کنم

هنوز از در رد نشدم جون بارم داشت تمام میشد😂

بنظرم این کنترل پنله روی گوشی بود و هر فردی 

انتخاب میکرد مبدأ و مقصد کجا ها بار ببرن بهتر بود 

اینطوری پخش میشدن تو کل شهر ها 

شاید اس اف هم کمی شلوغ می‌شد 

بعد برای مثال این همه بار ببری بعد این همه راه رو برگردی اصن منصفانه نیست کار نکنی سنگین تره

اگر بشه توی همون کنترل پنل موبایل هر باری یه مبدأ مقصد داشته باشه که همه یه جا نریزند 

که تعداد اجتماع اون قسمت کمتر بشه 

My account 

1152233-AmoLore

BigCyrus.png

8727-InShot-20260716-205853103.gif

تایمی که میزاری حداقل برای اسکیل ۱ که نمیصرفه حالا بقیه رو نمیدونم

Winkie

:My BFF is

PaSarGod.png

Playboi.png

Dashmehdi.png

بقیه اسکیل ها هم تاثیر خاصی نداره 

هر راندی که تراک قبلی تموم میکردی با ۸۰ کا کار در میومد 

الان این همه بار ببری برگردی مسیر خیلی طولانی تر از قبل 

من یادمه ال اس فقط یه چک پوینت داشت 

اس اف هم همینطور 

الان N ها طوری شده که ال اس تموم میکنی دیگه ال اس نمیادش باید پاره شی یه دور تموم کنی بیادش 

Vince.png

Tezcas Family

Vince

اصلا جای بهتر شدن داره

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

RIP.Y.S.N.png

YasinGoli.png

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تایمش که خیلی کمه نزدیکترین چکپوینت که توی روستا هستش افتضاحه نمیشه بار به اون بزرگی رو کرد تو یه دخمه چکپوینت های دیگه ام که به پولی که داده میشه ارزش رفتن نداره بخوای بار غیر قانونی هم بزنی دوتا FBI توی هر دوتا خروجی وایسادن.

بنظرم یکم جالب شده ولی اشکالات خیلی زیادی داره که باید حل بشه.

1183765-CareLes

1285621-AngelBatistA

f47921_26InShot-20260921-225047609.gif

2b1f16_26file-000000003b148230beee1cd84f

نظر؟ کل LS شده تراک... اگه یه ماشین داشته باشی که بیمه‌ش از 100k بیشتر باشه نباید تو LS باهاش دور بزنی که ورشکست نشی.

:Me

1131513-Reo.png

6e41-New-Project-%5B815BC41%5D.gif

:Bloody

1227622-iRaMaN.png

975125_26a84d31-25MaahyarEDIT939234-%5B8

10 ساعت قبل، CareLess گفته است:

تایمش که خیلی کمه نزدیکترین چکپوینت که توی روستا هستش افتضاحه نمیشه بار به اون بزرگی رو کرد تو یه دخمه چکپوینت های دیگه ام که به پولی که داده میشه ارزش رفتن نداره بخوای بار غیر قانونی هم بزنی دوتا FBI توی هر دوتا خروجی وایسادن.

بنظرم یکم جالب شده ولی اشکالات خیلی زیادی داره که باید حل بشه.

نکوشیمون

تو یک ایرانی ای که در وجودت، 

هزار سال تمدن جریان دارد،

وهر قطره خونت، نغمه ای از آهنگ این سرزمین است.

جاوید ایران

ME AND BRO

Clio.png

Eksir.png

خوبه بد نیست

1166683-Collection

Wall Street Family 

1150942-CoPyPasTe

1299959-iElman

میتونست بهتر باشه ولی (+) 

آدما ذاتشون کثیفه مث هوا 𝑇𝑒ℎ𝑟𝑎𝑛 🖤🪽

𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽

1207022-RedPoweR.png

𝓜𝔂 𝓫𝓻𝓸 

1210383-OldShoT.png

فقط شبا حال میده مخصوصا بار غیرمجاز 

Pani

در ۱۴۰۴/۱۲/۲۲ در 00:55، Tyce گفته است:

دوستان گلم🌹

نظرات خودتون رو در مورد تراک جدید 😮‍💨

با ما در اشتراک بزارید🙂

روزی خوبی برای شما آرزو میکنم ❤️

به درود👋

برای من نه سودی داره و نه ضرری ولی دیگه پلیر ها از وسایل نقلیشون از ترس تراکر ها استفاده نمیکنن =))

:acigar:

یروتراک مناطق سمپر

هیچ اشکالی نداره بازی ادامه داره...

💫🌚

عالیه خوبه برای مشغول شدن و وقت گذروندن و کمی پول جمع کردن

🪶تنهایی جنگیدن سخت است، اما اگر به حق باشی، همان تنهایی بوی آزادی می‌دهد.🕊️

خیلی بد شده

دلیل:پلیرای تازه کار بلد نیستن کار کنن که یکی از مهم ترین دلایله

2739-a15d-InShot-20260326-223827084.gif1162908-shz2739-f620-InShot-20260326-223617663.gif26b4-4423-07e821-260db205-25559427-25IMG

نظر خاصی ندارم

f07130_263abeeae8-c05d-4f29-92f5-e5218af

My main account

Akoma.png

Multi-person accounts:

BlacKHouNteR.png

OverShoT.png

خیلی سخت شده برایه پلیر های تازه وارد

My Account •

Emilian.png

My Bro Account •

AliTurboX.png

@Ali لطفاً درستش کن🫂

:My account

TeReL.png

:My bro

Hardwork.png

𝕷𝖔𝖔𝖐 𝖆𝖙 𝖒𝖊 , 𝕿𝖍𝖊𝖗𝖊'𝖘 𝖓𝖔𝖙𝖍𝖎𝖓𝖌 𝖎𝖓 𝖒𝖞 𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 , 𝖎 𝖉𝖔𝖓'𝖙 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖕𝖆𝖎𝖓 𝖆𝖓𝖞 𝖑𝖔𝖓𝖌𝖊𝖗

bc13-GIF-20260503-011902-590.gif

خیلی خوب شده والا من که راضیم 

5c2f-190f3ad4d4af6d003e00e67c629158b3.jp

ببین دایی درد خیانت از درد از دست دادن پول خیلی بیشتره 

یکم واس خودتون ارزش قائل باشید نه واس پول 

22ec-afc6500af113e390a86f2d78f30e7233.jp

در ۱۴۰۴/۱۲/۲۲ در 01:06، limit گفته است:

سلام از نظر من فوق العاده افتضاح

1-کلی ادم عقده ای هستن میان یا میزنن به کامیون یا تیر اندازی می کنن و نمیزارن به کارمون برسیم.

2-تایم خیلی بده. چرا، چون میری میبینی یه نفر داره بار خالی میکنه و سر همین تایم تموم میشه.

3-بعضی از دوستان عقده ای ،محل خالی کردن بار رو اشغال می کنن و نمیازن به کارمون برسیم.

4-شلوغی محل باز شدن درب محل بارگیری.

پ ن مورد 3: باید این محل تخلیه بار مثل اطراف اسپری که هیچ اسیبی به وسیله نقلیه نمیرسه و همه میتونن از فضا استفاده کنند بشه.

@Ali @Kamyab

و...

امیدوارم رسیدگی بشه.

سلام بابت مورد 3 که میگی مثل اسپری بشه
ببین اینی که میگی بهش میگن ghost mode  که وسایل نقلیه از تو هم رد میشن. مشکل اینجاست که وقتی این کار میکنه که ماشین دازای سر نشین باشه ولی شمایی که داری بار میبری بارت دیگه حالت روح نیست و میخوره تو ماشین های دیگه

ولی خب اگه بتونن اینم فیکس کنن خوب میشه

والا تراک خیلی به بازی یوروتراک نزدیک شده و خب کرم ریزی با کامیون هم کاهش یافته به دلیل اینکه کامیون گرفتن واقعا سخت شده و راه ها طولانی شده.

مورد من با تایم جایزه و پارک و برداشتن تریلره. مشکل اینجاست که تایم جایزه واقعا یه چیز پوچیه و برای 200 دلار اضافه تر کسی نمیاد با تمام سرعت به مقصد برسه

و اسگریپت پارک تریلر هم واقعا یک چیز سرگرمیه و نه جایزه خاصی داره و فقط وقت میگیره

درسته توی یوروتراک این داستان هم هست ولی وقتی شما تریلر رو پارک میکنی حداقل یه جایزه اضافه بهت میده.

الان شما میری میبینی طرف یک ساعت منتظره بارش خالی بشه یا پارک کرده و این داستان ها. در حالی که نه پول اضافی میده نه اسکیل. و اکثرا دیگه همه به قول معروف دو بار no  رو میزنن و درجا پول براشون واریز میشه

پیشنهاد من اینه که مورد هایی مثل برداشتن تریلر پارک تریلر و برگرداندن آن به محل بارگیری زمانی که توسط خود پلیر انجام بشه یک جایزه یا اسکیل بیشتر به راننده بده. چون حداقل طرف وقتشو میزاره یه پول اضافه هم گیرش بیاد دیگه

والا تراک خیلی به بازی یوروتراک نزدیک شده و خب کرم ریزی با کامیون هم کاهش یافته به دلیل اینکه کامیون گرفتن واقعا سخت شده و راه ها طولانی شده.

مورد من با تایم جایزه و پارک و برداشتن تریلره. مشکل اینجاست که تایم جایزه واقعا یه چیز پوچیه و برای 200 دلار اضافه تر کسی نمیاد با تمام سرعت به مقصد برسه

و اسگریپت پارک تریلر هم واقعا یک چیز سرگرمیه و نه جایزه خاصی داره و فقط وقت میگیره

درسته توی یوروتراک این داستان هم هست ولی وقتی شما تریلر رو پارک میکنی حداقل یه جایزه اضافه بهت میده.

الان شما میری میبینی طرف یک ساعت منتظره بارش خالی بشه یا پارک کرده و این داستان ها. در حالی که نه پول اضافی میده نه اسکیل. و اکثرا دیگه همه به قول معروف دو بار no  رو میزنن و درجا پول براشون واریز میشه

پیشنهاد من اینه که مورد هایی مثل برداشتن تریلر پارک تریلر و برگرداندن آن به محل بارگیری زمانی که توسط خود پلیر انجام بشه یک جایزه یا اسکیل بیشتر به راننده بده. چون حداقل طرف وقتشو میزاره یه پول اضافه هم گیرش بیاد دیگه

4c64-7f06c99d180807e9a5a334c726262072.jp

23 دقیقه قبل، farhan1387asadi گفته است:

سلام بابت مورد 3 که میگی مثل اسپری بشه
ببین اینی که میگی بهش میگن ghost mode  که وسایل نقلیه از تو هم رد میشن. مشکل اینجاست که وقتی این کار میکنه که ماشین دازای سر نشین باشه ولی شمایی که داری بار میبری بارت دیگه حالت روح نیست و میخوره تو ماشین های دیگه

ولی خب اگه بتونن اینم فیکس کنن خوب میشه

ممنون بابت توضیحات🫰

• دوست دارم که 1

d763937_230.gif

در ۱۴۰۴/۱۲/۲۲ در 01:18، ImYassIN گفته است:

تراک جدید؟

منظورت چیه 

یاسین دادش تو یه چند وقتی نبودی نمیدونی داستان چیه شل بگیر چیزی نیست 🤣

j265774_IMG_20260311_215337_569.jpgپروردگارا دشمنان خودت را به دست ما مجازات کن

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...