AliAgent ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: None • توضیحات: با سلام خدمت ادمین خاطی Butler و ادمین بررسی کننده ی شکایت، بنده 1 بار از سیستم وارنینگ سیستم سوء استفاده کردم و ایشون به بنده وارن دادند، در صورتی که طبق مرتبط ترین قانون با این مسئله باید برخورد اول کیک بود! سوء استفاده از باگ: شما مجاز به سوء استفاده از باگها و مشکلات سرور در جهت منافع خود نیستید (مجازات: اخطار) برخی سوء استفادهها در جهت درآوردن پول، دزدیدن اموال و موارد مشابه با ضبط تمامی دارایی ها + 30 روز محرومیت همراه خواهد بود. نمونههایی از سوء استفاده: - سوء استفاده از باگهای C-Bug و Slide-Bug بر علیه بازیکنان. - استفاده از انیمیشنها جهت جلوگیری از صدمه دیدن هنگام افتادن از یک ارتفاع. - استفاده از باگهای تکسچر و مپ بازی هنگامی که شما تحت تعقیب پلیس هستید (یا نیستید) و پنهان شدن از دید آنها. - باگهایی که به شما امکان Unfreeze شدن بدهد. - باگهایی که به شما امکان کشتن بازیکنان به هر نحوی را بدهد.- سایر سوء استفادهها در ابتدا با Kick و سپس با اخطار پاسخ داده خواهد شد. ایا قبول دارید این مورد سوء استفاده از باگ جهت منافع خود بوده؟ اگر خیر پس قانونی که اثبات کنه وارن بنده درست بوده را به بنده بدهید با تشکر، تقاضا دارم وارن بنده پاک شده، اسم ایشون از UCP بنده نیز پاک شده و مجازات ایشون اعمال گردد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @DawnGuard ادمین @BuTleR 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه و مدرک دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 سلام با توجه به اینکه هیچ قانونی در این مورد در فروم نوشته نشده تصمیم را با ادمین مربوطه واگزار می کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 وقتی قانون نباشه بهتر نیست مثل همیشه برخورد بشه؟ بعدشم ایا شما موافقی این سوء استفاده از باگ هست؟ و فقط بعضی سوء استفاده ها وارن دارند و بقیه کیک (طبق همون قانونی که بالا گفتم) در ضمن، من وقتی ادمین بودم شمارو چندین بار دیدم که ابیوز وارنینگ سیستم رو بار اول کیک کردید (بقیه ی ادمین ها هم قطعا یادشون هست به ویژه خود احسان جان) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 با سلام همان طور که میدونید بعضی از قوانین داخل فروم درج نشده و شاید خیلی از ادمین ها این موضوع رو ندانند. ما این حق را برای اشخاص محفوظ نگه میداریم و مجازات با شدت کم انجام میدهیم. شکایت شما قبول شده ،ادمینِ مربوطه اخطار دریافت کرد و همچنین Warn شما پاک خواهد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده