رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: abdolmalek.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: crazysolider.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: باسلام ساب لیدر ایشون با بنده تماس گرفتند که بیایید و از شما تست بگیرم بنده رفتم جلوی خونه که ساب لیدر گفت لیدر میگه من تست میگیرم از ایشون بعد بنده رفتم جلوی خونه لیدر اومد در رو باز کرد و بعد گفت بشین من نشستم و بعد نه تماسی نه چیزی هیچ ارتباطی با کسی نگرفتم ایشون به بنده گفت بیا cr من منم رفتم بعد گفت بیا setfreq من منم رفتم بعد گفت که گوشیتو خاموش کن بنده هم خاموش کردم از بنده تست گرفت اول اینکه ۲ دقیقه یا بیشتر طول می‌کشید تا ایشون افک می‌شدند و بعد میومدند بعد ایشون گفتن من میرم سوال رو کپی میکنم بعد چند ثانیه یک نفر تو setfreq بود که اصلاً بنده اون رو نمی شناختم بعد ایشون پا شدن و گفتن شما داشتی تقلب میکردی بعد من قسم خوردم که نه اصلاً همچین چیزی نبود بعد ایشون گفتن که خیر شما بهشون گفتین در حالی که نه اصلاً ایشون رو می‌شناختیم نه تا به حال دیده بودم میتونید چک کنید بعد یک setfreq دیگه داد رفتم داخل آن قوانین دسته ملایم بودم که مایک دادم بگم افک هستم میشه چت بدم که گفتن اگه مایک بدی ریجکت میکنم که بنده هم جواب هارو دادم و بعد سرور کیک داد منو و بعد دوباره اومد ولی گفتن که رد شدی.

• مدارک (فیلم یا عکس): از خودشون بگیرید.

• مرسی 1
  • هاها 3
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107586-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-crazysolider/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

۱ ساعت قبل، Borhan گفته است:

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: abdolmalek.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: crazysolider.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: باسلام ساب لیدر ایشون با بنده تماس گرفتند که بیایید و از شما تست بگیرم بنده رفتم جلوی خونه که ساب لیدر گفت لیدر میگه من تست میگیرم از ایشون بعد بنده رفتم جلوی خونه لیدر اومد در رو باز کرد و بعد گفت بشین من نشستم و بعد نه تماسی نه چیزی هیچ ارتباطی با کسی نگرفتم ایشون به بنده گفت بیا cr من منم رفتم بعد گفت بیا setfreq من منم رفتم بعد گفت که گوشیتو خاموش کن بنده هم خاموش کردم از بنده تست گرفت اول اینکه ۲ دقیقه یا بیشتر طول می‌کشید تا ایشون افک می‌شدند و بعد میومدند بعد ایشون گفتن من میرم سوال رو کپی میکنم بعد چند ثانیه یک نفر تو setfreq بود که اصلاً بنده اون رو نمی شناختم بعد ایشون پا شدن و گفتن شما داشتی تقلب میکردی بعد من قسم خوردم که نه اصلاً همچین چیزی نبود بعد ایشون گفتن که خیر شما بهشون گفتین در حالی که نه اصلاً ایشون رو می‌شناختیم نه تا به حال دیده بودم میتونید چک کنید بعد یک setfreq دیگه داد رفتم داخل آن قوانین دسته ملایم بودم که مایک دادم بگم افک هستم میشه چت بدم که گفتن اگه مایک بدی ریجکت میکنم که بنده هم جواب هارو دادم و بعد سرور کیک داد منو و بعد دوباره اومد ولی گفتن که رد شدی.

• مدارک (فیلم یا عکس): از خودشون بگیرید.

باسلام 

و اینکه از بنده پرسید تو ۱ ماه چند هفته میتوان مرخصی گرفت که این سوال داخل قوانین نیست و بنده همون سوالی رو جواب دادم که داخل قوانین بود

تمامی درخواست های مرخصی باید در انجمن مطرح شوند. اعضا فقط مجاز به گرفتن 14 روز مرخصی در هر 45 روز می باشند. 

باتشکر.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107586-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-crazysolider/#findComment-1111574

STAFF-NOTE

با سلام و درود داستان جالبی بود با تشکر.

مدرک خدمت @AlBeRT جان فرستاده شد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107586-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-crazysolider/#findComment-1111639

با سلام خدمت شاکی محترم @Borhan

شکایت شما رد شد.

عملکرد لیدر مربوطه صحیح میباشد.

• چی چی 1
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107586-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-crazysolider/#findComment-1112854

• AlBeRT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...