Wuzi ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 (ویرایش شده) فرم: میوت اشتباه - RaYaN • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من درحال صحبت با ادمین Misty بودم بی ادبی و کلن به ایشون حرفی نزدم در بدترین حالت گفتم : با احترام عرض میکنم با احترام ادم در بعضی از مواقع دقت کنید بعضی از مواقع حیوان چهار پا باشه ولی ادمین نباشه. من منظورم از این حرف ادمین در سرور هایی که پلیر های کم دارند بود و اگر هم منظورم هرجور با هرکس باشه توهین بنده به ادمین Misty میرسه بعدشم اگر میخاستم به ایشون بگم بجای واژه "ادمین" از "هاستر ادمین استفاده میکردم" و ایشون اصن به یه دلیل دیگه اونجا بود چون که مدرک نداشت مارو از اون هوس دور کنه بحث به اینجا کشیده شد و من رو میوت کرد بعدش متاسفانه برای صدای کودکانه اون فرد توسط دوستانم مسخره میشد و بی واکنش بود • مدارک (فیلم یا عکس): اگر ایشون مورد یا توضیحات و مدارکی دارند ارائه بدهند همچنین این آقا دوستم که داشت میگفت XD هم میوت داد خواهشمند هستم که بجز بعضی از افراد کودکان را ادمین نکنید کینه میگیرن چون که ادمین Rayan باید مدارک ارائه بده بنده مدارک ارائه ندادم اون فرد ادمین حتما مدرک داره که میوت کرده من اگر بی ادبی کرده باشم که نکردم منظورم اشتباه متوجه شدند، باید توسط ادمین Misty میوت میشدم و از شما خواهش مندم حتما چک کنید فردی که صحبت کرد صدای +۱۸ ساله نداشت تا جایی که یادمه برای ادمین شدن سن +۱۸ لازم بود ویرایش شده March 9 توسط Wuzi شاهدین 1 3 ME: My GIRLFREIND: THE TOWER BLOCKS RISE LIKE BROKEN TEETH Apathy - EsDeeKid 1:23/1:50 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107480-%D9%85%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-rayan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 با سلام شکایت شما رد شد لطفاً در متن شکایت خود از کینه و بی احترامی استفاده نکنید بسته شد در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107480-%D9%85%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-rayan/#findComment-1110713 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده