رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: RipeN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: FreedomIran.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام و عرض ادب

بعلت حجم بالای کلاهبرداری ایشان ( حتی غیر از من )، توضیحات علاوه بر @RoKuO، خدمت @Kamyab، @Sajjad و @Robert ارسال میشود

• مدارک (فیلم یا عکس): ارسال میشود

نمیدونم چرا اما هرکار میکنم نمیتونم برای هیچکس پیامی ارسال کنم بنابراین همینجا خدمتتون عرض میکنم

• توضیحات: سلام

در تاریخ حدود 01/02/2026 بود که بنده تصمیم گرفتم از علیرضا یعنی صاحب اکانت Freedomiran رو با اکانت خودم یعنی Ripen معاوضه کنم و حدود 10 میلیون پول بازی به علیرضا بدم، اونم موافقت کرد و من توی اون اکانت پلی میدادم. در همون روز اول یه فرد به من کال داد بنام LoverLord و متوجه شدم این فرد هم حدود 25 الی 30 میلیون اموال به علیرضا داده که توی اکانت علیرضا پلی بده، ولی علیرضا اکانت رو ازش گرفته و داده به من، از همونجا متوجه شدم که احتمال داره منم چنین گولی بخورم، اما همچنان هیچ اهمیتی ندادم و پلی دادم

چند روز بعد فردی بنام Crack داخل کلن M2S به بنده گفتن علیرضا، اول پول پارسا Price رو بده، بعدش پول LoverLord، بعدشم پول یه نفر دیگه که حالا من حضور ذهن ندارم اسمش چی بود، بنا بر این بعد از این که فهمیدم سابقه کلاهبرداری ایشان بالاست تصمیم گرفتم برگردم به اکانت خودم

علیرضا توی اکانت من ماشینایی مثل Savanna, Sabre, Blade, Tornado و دیگر ماشین های کاسیک قرار داده بود که بنده از ادامه دادن فعالیت خودم توی اون اکانت منصرف شدم و برگشتم به اکانت خودم و اون ماشین هایی که توی اکانت بود رو بعنوان بخشی از بدهی علیرضا( چون اکانت رو پس دادم اونم باید پول منو پس میداد) به من حساب کردم و سر جمع ارزش ماشین ها 7 میلیون میشد که 3 میلیون باقی میموند و هنوز از از اون 3 میلیون حتی 1$ هم پرداخت نشده.

دیشب بین ساعات 12 شب و 1 شب دوباره علیرضا رو توی پینتبال دیدم و دقیقا یادم نمیاد چجوری بحث اکانت باز شد، فقط یادمه قرار بود اکانتی با نام Elia رو به یه دختر که توی روبیکا باهاش در ارتباط بود رو بفروشه و 3 میلیون منو بده، ولی دوباره قرار بود برگردم به اکانت Freedomiran و برگشتم، یه House توی اکانت Ripen بود که قیمت استانداردش 1 میلیون بود و من 6 کی گلد داده بودم برای اینکه واسش Interior big  بخرم، ولی همچنان دلخوش بودم به این که اون اکانت رو همچنان دارم و اصلا به فکر پولی که برای Interior دادم نبودم و House  رو انداختم رو اکانت Freedomiran، قیمتی که من برای این House در نظر داشتم ( علاوه بر پولی که برای Interior دادم )با این که بعد از خرید Interior میپره اما 6 میلیون بود

الان فرد تقاضا کرده اکانتشو پس بگیره، حالا نه اون 3 میلیون منو داده نه پول هوسم رو

امروز دوباره که من توی اکانت بودم، LoverLord با اکانت MultyPlayer بهم کال دادن( نمیدونست من علیرضا نیستم ) و دوباره تقاضای پس دادن پول رو کرد

خواهش میکنم متن رو با دقت بخونید

• مدارک (فیلم یا عکس): مدرک خاصی ندارم که بتونم ثابت کنم، فقط لاگ چت هست و بعضی چت هایی که با LoverLord تو تلگرام داشتم که ارسال میکنم، الان به گوشیم دسترسی ندارم نمیدونم دقیقا کجا گذاشتمش و گم شده اما تا ساعات اینده مدارک رو براتون ارسال میکنم

• هاها 1

1145146-Vintage

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107398-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-freedomiran/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید دخالت میکنم، ولی باید برای تمام حرفایی که میگی سند و مدرک داشته باشی، چت هیچ مدرک خاصی نیست تو میتونی برای اینکه شکایات تایید بشه بری یه اکانت فیک بسازی به اسم اینکه اون فرد LoverLord هست و برای اکانت هیچ هزینه ای نکرده تا جایی که من خبر دارم

<<آدم بخواد بلده.

اگه نخواد, بهونه بلده>>

YoungBachE.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107398-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-freedomiran/#findComment-1111201

لاگ چت ها هست، میتونم خود بازیکن LoverLord رو بیارم توی این تاپیک یا حتی توی خود گیم رضایت بده، زمانی که شما ماشینی رو به فردی میفروشی ( طبق چیزی که میدونم ) لاگ میوفته

جدا از اینها من دیگه شکایت رو پس گرفتم، بهتره به بحث کردن نپردازیم

8 دقیقه قبل، Face گفته است:

سلام ببخشید دخالت میکنم، ولی باید برای تمام حرفایی که میگی سند و مدرک داشته باشی، چت هیچ مدرک خاصی نیست تو میتونی برای اینکه شکایات تایید بشه بری یه اکانت فیک بسازی به اسم اینکه اون فرد LoverLord هست و برای اکانت هیچ هزینه ای نکرده تا جایی که من خبر دارم

• ناراحت 1

1145146-Vintage

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107398-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-freedomiran/#findComment-1111227

1 ساعت قبل، Xliya گفته است:

باسلام

شکایت رو پس میگیرم

با سلام؛ 

شکایت شما رد شد

• دوست دارم که 1

:My accounts

AmoReza

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107398-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-freedomiran/#findComment-1111324

• AmoReza موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...