Beigi ارسال شده در March 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. ایشون رفته کسی که اخر از همه تو فروم پست گذاشته رو انتخاب کرده واسه تست ولی من 5روزه تو صف هستم از من تست نمیگیره. پارتی بازی میکنه و هرکیو که دلش بخواد رو میاره بعدشم تست ایشون 1دقیقه هم طول نکشید. (ایشون نوشتن تو صف قرار گرفتید ننوشته چون سابقه داره زودتر تست میگیره) • مدارک (فیلم یا عکس): -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @NimaB لیدر @Sweet 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 (ویرایش شده) سلام اول از همه سطح و تجربه MrAta از شما خیلی بهتر بود و طبق قوانین فروم: نقل قول • Leader باید هنگام قبول کردن درخواست عضویت بازیکنان، میان آن ها فرق نگذارد و در صورت محدود بودن ظرفیت اعضاء درخواست بهترین فرد را از نظر شرایط کلی (سطح بیشتر، نداشتن تاریخچه در UCP و ...) قبول نماید و مورد دوم هم که اصلا لازم به ذکر نیست, اینکه MrAta خیلی زود تر از شما سعی برای عضویت در NG داشته! در 18 ساعت قبل، NimaB گفته است: بعدشم تست ایشون 1دقیقه هم طول نکشید. اول از همه این مورد به شما مربوط نیست و من هم به خاطر تحتمی که زدید و من رو زیر سوال بردید ازتون شکایت دارم. مدارک تست هم اگر لازم باشه و مسثول @Markeloff بخواد براشون ارسال میشه ویرایش شده March 5, 2020 توسط Sweet 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 (ویرایش شده) با سلام نقل قول • Leader باید هنگام قبول کردن درخواست عضویت بازیکنان، میان آن ها فرق نگذارد و در صورت محدود بودن ظرفیت اعضاء درخواست بهترین فرد را از نظر شرایط کلی (سطح بیشتر، نداشتن تاریخچه در UCP و ...) قبول نماید ایشون از نظر سطح و تجربه از شما بهتر بودن. همچنین در مواقعی که ظرفیت فکشن محدود است، بهترین فرد انتخاب خواهد شد. شکایت شما رد شد. ویرایش شده March 5, 2020 توسط Markeloff لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده