abolfazl0099 ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: خودتون نگاه کنید چه تفاوتی با هم دارن من نمیدونم واقعا Abbasmz وقتی از LearninG شکایت کرد قبول شده و بعد وقتی من شکایت کردم رد میشه هر دوتا شکاییت برای بیمه بوده تو link های زیر معلومه خودتون مقایسه کنید سوال ها یکی بود هر دوتا هلپر هم جواب ندادن به Learning AV داده بعد به Abbasmz چیزی نمیده میگه از helpme به مورد خود داری کنید نمیفهمم اصلا. • مدارک (فیلم یا عکس): I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Abolfazl0099 ادمین @RuBicK 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 با سلام دفاعیه برای ادمین مورد نظر ارسال شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 با سلام بعضی از مسائل داخل سرور هستند که خیلی از ادمینا و هلپرا نمیدونن، نمونش خود بنده که شاید خیلی چیزارو نمیدونم! به هر حال تا حد الامکان باید چیزای مختلف را دانست. لذا یک نکته ساده به ادمینا و هلپرا گفته خواهد شد تا در این جور مواقع بتوانتد سوالات را پاسخ دهند. در کل شکایت شما قبول/ رد شد. اخطار های لازم به افراد داده خواهد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده