ammww ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: 1. من ایشون رو find/ کردم دقیقاََ در جا های که باید سرعت 100km باشه ایشون با ... در فیلم زیر مشاهده میکنید! به find/ بنده دقت کنید و سرعت آن در آخر هم پارک میکننید و نشانه این است که در حال Duty نیستند و کاملاََ بی کار هستند و speedlimit/ نکردند.2. من ایشون رو در temple دیدم که از ماشین خود را خاموش کرده و از بازی خارج شدند! با ماشین hq و کاملاََ مشخص است که ایشون رفتن و تا فردا آنلاین نشدن (باید ماشین رو برگردونند به hq) در دقیقه های مختلف بنده مدرک دارم که همان ماشین temple است و کسی نیامد!3. بازیکن UTM_Joker اخطار اقلیت گرفته و بعد از چند ساعتی پاک شده! آیا قوانین پاک شدن اخطار اقلیت این است؟ • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک 1مدارک 2مدارک 3 مدارک اول با توجه به حجم بالای فایل نیازی به دانلود آن نمی باشد و در خود سایت میتوانید آنلاین آن را ببینید و در صورت نیاز بفرمایید که به صورت عکس یا کم حجم برای شما ارسال شود. ویرایش شده February 29, 2020 توسط ammww 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @ammww لیدر @AliGhelion 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دارا خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 با عرض سلام خدمت شاکی محترم: @ammww در 7 ساعت قبل، ammww گفته است: 3. بازیکن UTM_Joker اخطار اقلیت گرفته و بعد از چند ساعتی پاک شده! آیا قوانین پاک شدن اخطار اقلیت این است؟ ایشون یک اشتباهی انجام دادند و بنده مجازات کردم و یک اخطار اقلیت دریافت کردند و بعد با هماهنگی مسئول مربوطه بنده اخطار اقلیت ایشان را پاک کردم. یاحــــــــق 1 . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 (ویرایش شده) با سلام بنده از ماجرای اخطار اقلیت این شخص مطلع بودم و اخطارِ لازم رو به لیدرِ خاطی دادم که در صورت دادن اخطارِ اقلیت به اعضای خود، با دقت عمل کنند. با تشکر از شما. +بسته شد. ویرایش شده March 1, 2020 توسط Markeloff لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده