MiladMonster ارسال شده در May 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من واقعا به جوابه سوالی که در helpme/ فرستاده بودم نیاز داشتم اما این اقا تنها هلپر انلاین بود که می تونست کمک کنه اما همون طور که میبینین هیچ کاری انجام ندادن.خواهش میکنم رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): yon.ir/helper1 yon.ir/helper2 yon.ir/helper3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در May 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2017 با سلام @TempelaR 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهید بود. MαɴαɢeMeɴT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TempelaR ارسال شده در May 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2017 با سلام توضیحات و مدارک مربوطه به مدیریت ارسال شد موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 شکایت در حال بررسی می باشد لطفا صبور باشید. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده