Omid ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من داشتم فکشن ها رو نگا میکردم که دیدم توی فکشن vLA نیستم بعد دیدم FP 80 شدم من ساعت 13 26.02.2020 انلاین بودم که بعد میبنید ساعت 21 بنده رو Fp 80 کردند • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده February 27, 2020 توسط djamer اضافه کردن مطلب 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 لیدر قبلی بعنوان شاهد : @CyClone بنده از تمامی هلپر ها پرسیدم گفتند شما دیروز که نبودید FW دریافت میکنید فقط - نه اینکه بخاطر 3 تا War شما رو FP80 کنند بنده در. واری که لیدر قبلی @CyClone بوند حضور داشتم که وقتی G کردم در MRV شما بنده رو /ejcet کردید ساب لیدر بودید از لیدر قبلی هم که پرسیدم گفتند FW دریافت میکنید King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز. @BASSOUR اگر یکم با دقت زیاد تر قوانین رو بخوانید، متوجه میشید که حضور نداشتن در وار AVداره نه اینکه برا هر وار FWتخصیص بدی بش ویرایش شده February 28, 2020 توسط CyClone Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم طبق مدارک ارسال شده، شما در وارهای اجباری حضور نداشتید. نقل قول (در صورت نگرفتن مرخصی) برای بار اول - اخطار لفظی، برای بار دوم - Faction Warn، برای بار سوم - اخراج از اقلیت. شکایت شما رد شد، کار لیدر صحیح بوده است. + بسته شد. ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده